Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Facebook

za 19:58 - foto
Vandaag was er weer het jaarlijkse ouder-kindtoernooi. …
9 jan 10:21 - status
Schoolsporttoernooi Zoetermeer op 20 maart - vrijwilligers gezocht!
6 jan 14:41 - link
Algemene Ledenvergadering
27 dec 12:50 - foto
Conquesto was vandaag bij Sport 4 You van de gemeente …
19 dec - link
Ouder/kind toernooi - zaterdag 19 januari 2019
9 dec - foto
Competitie 2018-2019 week 9
2 dec - foto
Sinterklaas 2018
7 nov - foto
Kijk wat een leuk bericht!
Alle Facebook berichten >>

Senioren - Afdeling Recreatie

 

Nieuwsboekje Recreanten

16 dec 2018

Speciaal voor de recreanten is er door Martin Verkaik een nieuwe editie van het nieuwsboekje gemaakt.
Open het boekje editie 2019
(Vorige versie boekjes: editie 2018 - editie 2017)

 

Gratis 55+ fittest: 9 maart. Klik hier voor de flyer in PDF.

Gratis fittest voor 55+ door gemeente Zoetermeer

25 mei 2018

Bent u 55 jaar of ouder en benieuwd hoe fit u bent? Wilt u graag weer gaan sporten of bewegen? Meld u zich dan aan voor de gratis Fittest op 30 juni van 09.00 tot 16.00 uur! Want bewegen is belangrijk. Zeker als u ouder wordt. Het houdt u langer fit en zelfredzaam.
Tijdens de Fittest wordt u begeleid en er is een arts aanwezig. De test duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het einde van de test krijgt u een rapport met de resultaten en adviezen.
Deze fittest wordt georganiseerd door de gemeente Zoetermeer. Voor meer informatie of inschrijven opent u de PDF via de afbeelding rechts.

Badminton is zeker een sport die tot ver na de 55 jaar gespeeld kan worden. Conquesto heeft vele leden die enthousiast meedoen en zelfs een speciale 55+ woensdagochtend. Bij de fittest zijn wij ook aanwezig met een stand en kunt u informatie krijgen over deze sport en onze club, en zelfs ook nog een shuttle slaan!

 

Recreantentraining

In september start de recreatietraining weer; elke donderdagavond van 20:00 - 21:00. Helaas is tot nader order de maandagavondtraining vervallen.
Iedere recreant van Conquesto is welkom, daarnaast zijn ook nieuwe leden welkom!


Wilt u een keer kennis maken met de badmintonsport (zie ook de cursus hieronder) of heeft u al vaker gespeeld en wilt u op recreantenniveau meetrainen, kom dan een keer mee doen. Leenrackets en shuttles zijn aanwezig, schoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan.
Meldt u zich op donderdagavond om 20.00 in de Noord-Westerhal, Buytenparklaan 6. Meer info mail naar info@conquesto.nl

 

cursus volwassenen >>>

 

Hans Verkaik

Hans Verkaik benoemd tot de nieuwe recreanten trainer op donderdagavond

19 september 2017

Nadat op 22 juni 2017 Headis Kersch afscheid nam als trainer van de recreanten op maandag- en donderdagavond, ging de Recreatiecommissie naarstig op zoek naar een opvolger. Na het afvallen van een externe kandidaat, werd Hans Verkaik gevraagd of hij de training zou willen geven. Na de instemming van Hans en het akkoord van het Conquesto bestuur ben ik blij dat Hans als recreanten trainer van start gaat op 21 september.
Hans zal uitsluitend training geven op donderdagavond van 20:00 - 21:00. De maandagavond training komt hiermee te vervallen.
Namens het Conquesto bestuur wens ik Hans Verkaik veel succes!
Martin Verkaik, voorzitter Recreatiecommissie

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen & senioren

Conquesto geeft 2 keer per jaar een kennismakingscursus. Een leuke optie om te kijken of deze sport wat voor u is.

Maak in 4 cursussen kennis met de badmintonsport tegen een minimaal tarief!
cursus volwassenen >>>

Headis Kersch

 

Afscheid van trainer Headis Kersch

26 juni 2017

Op 22 juni nam Headis Kersch afscheid als trainer van de recreanten op maandag- en donderdagavond. Namens het Conquesto bestuur bedankte Martin Verkaik hem en gaf aan dat het bestuur hem zeer erkentelijk is voor zijn inzet gedurende de afgelopen 25 jaar.

Headis verhuisde in 1975 naar Zoetermeer en werd in dat jaar lid van Eridos. Samen met zijn vrouw en drie kinderen werden de leden van het gezin bekende gezichten bij de club. Nadat hij aanvankelijk 15 jaar bij 2 andere verenigingen als trainer werkzaam was, werd hij door Bert Filon overgehaald om bij Eridos (en later bij Conquesto) de recreanten op de maandagavond te trainen. Later kwam daar ook de donderdagavond bij. Ook is hij een jaar jeugdtrainer geweest. Na 40 jaar trainerschap en het bereiken van een leeftijd van 74 jaar vond Headis dat het mooi was geweest en besloot te stoppen met trainen.

Headis blijft wel lid van de vereniging, dus we zullen hem nog regelmatig terug zien. Op verzoek van het Conquesto bestuur zal Headis ook clinics blijven geven op externe evenementen om mensen te interesseren om te komen spelen bij Conquesto.

De positie van recreatie trainer voor het nieuwe seizoen is vacant. Heb je interesse? Geïnteresseerden kunnen zich bij de leden Hans Verkaik en Martin Verkaik van de recreatiecommissie aanmelden in de zaal of via: recreatie@conquesto.nl . Bij gebleken geschiktheid kan dan een trainersovereenkomst worden gemaakt door de penningmeester en voorzitter.