Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Senioren - Afdeling Recreatie

 

Nieuwsboekje Recreanten

8 juni 2019

Speciaal voor de recreanten is er door Martin Verkaik een nieuwe editie van het nieuwsboekje gemaakt.
Open het boekje 2e editie 2019
(Vorige versie boekjes: 1e editie 2019 - editie 2018 - editie 2017)

 

Gratis 55+ fittest

Gratis fittest/beweegmarkten voor 55+ door gemeente Zoetermeer

8 juni 2019

Ben je 55 jaar of ouder en benieuwd hoe fit je bent? Wil je graag weer gaan sporten of bewegen? Elk jaar zijn er meerdere fittesten en beweegmarkten. Deze worden georganiseerd door de gemeente Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op zoetermeer.nl/fittest ! Want bewegen is belangrijk. Zeker als je ouder wordt. Het houdt je langer fit en zelfredzaam.
Tijdens de Fittest word je begeleid en er is een arts aanwezig. De test duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het einde van de test krijg je een rapport met de resultaten en adviezen.
Deze fittest wordt georganiseerd door de gemeente Zoetermeer. Voor meer informatie of inschrijven klik op de afbeelding rechts.

Badminton is zeker een sport die tot ver na de 55 jaar gespeeld kan worden. Conquesto heeft vele leden die enthousiast meedoen en zelfs een speciale 55+ woensdagochtend. Bij de fittest zijn wij ook aanwezig met een stand en kan je informatie krijgen over deze sport en onze club, en zelfs ook nog een shuttle slaan!

 

Recreantentraining

Sinds 2019 is er elke donderdagavond een dubbele training: 20.00 - 20.45 en 20.45 - 21.30 door Hans Verkaik.
Iedere recreant van Conquesto is welkom, daarnaast zijn ook nieuwe leden welkom!
Vooralsnog is er helaas nog geen maandagavondtraining.

 

Kennismaking badminton voor volwassenen & senioren

Wil je een keer kennis maken met de badmintonsport (zie ook de cursus hieronder) of heb je al vaker gespeeld en wil je op recreantenniveau meetrainen, kom dan een keer mee doen. Leenrackets en shuttles zijn aanwezig, schoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan.
Meld je op donderdagavond om 20.00 in Sporthal De Limiet Zoetermeer, Buytenparklaan 6. Meer info mail naar info@conquesto.nl
Ook is er regelmatig een kennismakingscursus van 4 dinsdagavonden: cursus volwassenen >>>