Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Afdeling: Senioren

 

Conquesto heeft een grote groep senioren. Deze groep bestaat uit een flink deel competitiespelers maar ook een ruime hoeveelheid recreanten.

Ook zijn er twee 55+ groepen op de maandag- en de woensdagochtend.

 

De senioren spelen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. De competitiespelers krijgen 1 a 2 keer per week uitgebreide training, maar er is ook voor de recreanten training mogelijk.

Elk (najaars)competitieseizoen wordt afgesloten met de clubkampioenschappen (eind februari / begin maart). Hier kunnen de spelers laten zien wie de beste zijn.

 

Lees meer over:

 

 

Clubkleding

Om er als club mooi uit te zien hebben we de welbekende clubshirts. De shirts zijn al jaren in de bekende kleuren en voorzien van logo’s van onze sponsoren. Dit seizoen hebben we een aantal nieuwe sponsoren, waarmee we heel blij zijn. Maar eerst even onze trouwe sponsor Denise Flamand, met haar bedrijf Triangle Practice sponsort zij ons al jaren.
De nieuwe sponsoren zijn TopDesk, een Nederlands IT bedrijf dat een platform biedt voor Servicemanagement, het contract is geregeld door Irene Kruijf, daarnaast hebben we Be Framed als sponsor, het fotografie bedrijf van onze speler René van Heerdt. Ook een nieuwe sponsor is 2 Be Seen, waar o.a. Tijmen de Kievit werkzaam is. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor het re-design van het club logo. Het logo is in een nieuwe jasje gestoken en zal op en in de nieuwe clubshirts te zien zijn.

Tot en met zaterdag 16 september zullen er passhirts beschikbaar zijn op de dinsdagavond, donderdagmiddag en -avond en op de zaterdag tijdens de jeugd trainingen.
De prijs van het nieuwe shirt is vastgesteld op 10 euro wanneer het besteld wordt voor 31 december 2023, daarna zal het shirt 15 euro gaan kosten. Er kan een naam achterop het shirt bedrukt worden, dit kan tijdens het opgeven werden ingevuld, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Let op: ter indicatie het oude shirt, nieuwe afbeelding komt nog!
competitie clubkleding


Voor een bijpassend (zwart) broekje of rokje dien je zelf te zorgen.

Het clubshirt is echt een clubshirt en is niet alleen beschikbaar voor competitiespelers maar voor iedereen die Conquesto een warm hart toedraagt! Van de competitie spelers wordt er wel verwacht deze shirts te dragen tijdens competitiewedstrijden zodat onze sponsoren duidelijk te zien zijn.
Passen en bestellen kan bij Peter Lam of Denise.
Als er nog vragen zijn dan horen we dit graag, dit kan via het speciale e-mail adres: clubtenue@conquesto.nl

Met sportieve groet,
Peter Lam

 

Bezoek de BRAVO! Fitdag - Beginnend op april 16 10.00

Op zondag 16 april bieden verschillende sportverenigingen leuke activiteiten aan tijdens de BRAVO! Fitdag. U kunt gratis verschillende sport- en beweegactiviteiten uitproberen. De Fitdag duurt van 10.00 - 11.30 uur en is in sporthal De Limiet (Buytenparklaan 6).
Inschrijven is niet nodig; u kunt gewoon langskomen.

zoetermeeractief.nl >>

 

BRAVO! Fitscan - 11 t/m 14 april 2023

Benieuwd hoe fit u bent? Doe ook de BRAVO! Fitscan. In samenwerking met fysiopraktijken organiseert de gemeente fitscans voor 55+ers. Van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 14 april kunt u bij verschillende fysiopraktijken terecht voor een Fitscan. De fysiotherapeut laat u een aantal korte oefeningen doen en geeft u daarna een persoonlijk advies. Een fitscan duurt maximaal 30 minuten en is gratis.
Schrijf u in via sportpas.nl/zoetermeer

zoetermeeractief.nl >>

 


 

Recreatie commissie

Voor het eerst in de 15 jarige historie van Conquesto werd op 4 september 2014 een Recreatie Commissie geïnstalleerd. De leden vertegenwoordigen de belangen van de recreanten in de recreatie commissie en hebben de volgende organiserende taken:

 • periodieke deelname aan overleg met de recreatie commissie
 • organiserende taken:
  • opvang en begeleiding van nieuwe leden
  • opvang en begeleiding van mensen die via 55+ Sportief Sportinstuif kennis komen maken met onze vereniging
  • actieve bevordering van/ controle op inschrijving van nieuwe leden en geïnteresseerden
  • helpen met de organisatie van onderlinge recreanten toernooi(en)
  • inventariseren wie wil deelnemen aan recreantentoernooien van andere verenigingen
  • uitvoeren van periodieke controle van spelerspassen
  • actief bevorderen van wisselen en mengen van recreanten
  • adviseren over trainingsbehoefte van de recreanten

  

Compleet overzicht van Conquesto bestuur en commissies >>