Afdeling: Senioren

 

Conquesto heeft een grote groep senioren. Deze groep bestaat uit een flink deel competitiespelers maar ook een ruime hoeveelheid recreanten.

Ook zijn er twee 55+ groepen op de maandag- en de woensdagochtend.

 

De senioren spelen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. De competitiespelers krijgen 1 a 2 keer per week uitgebreide training, maar er is ook voor de recreanten training mogelijk.

Elk (najaars)competitieseizoen wordt afgesloten met de clubkampioenschappen (eind februari / begin maart). Hier kunnen de spelers laten zien wie de beste zijn.

 

Lees meer over:

 

 

Clubkleding

Om er als club mooi uit te zien hebben we de welbekende clubshirts. De shirts zijn al jaren in de bekende kleuren en voorzien van logo’s van onze sponsoren. Dit seizoen hebben we een aantal nieuwe sponsoren, waarmee we heel blij zijn. Maar eerst even onze trouwe sponsor Denise Flamand, met haar bedrijf Triangle Practice sponsort zij ons al jaren.
De nieuwe sponsoren zijn TopDesk, een Nederlands IT bedrijf dat een platform biedt voor Servicemanagement, het contract is geregeld door Irene Kruijf, daarnaast hebben we Be Framed als sponsor, het fotografie bedrijf van onze speler René van Heerdt. Ook een nieuwe sponsor is 2 Be Seen, waar o.a. Tijmen de Kievit werkzaam is. Dit bedrijf is ook verantwoordelijk voor het re-design van het club logo. Het logo is in een nieuwe jasje gestoken en zal op en in de nieuwe clubshirts te zien zijn.

In de maand maart zullen er weer pas shirts in de hal liggen voor de clubkleding: Op dinsdag en donderdag kan er gepast worden van 19.30 tot 21.00 en op zaterdag van 10.15 tot 12.15.
De prijs van de shirts is 15 euro, inclusief bedrukking. En zal een lijst klaarliggen waar alle gegevens op vermeld kunnen worden.
Na zaterdag 23 maart zal de bestelling geplaatst worden en zal het vier tot 6 weken duren voordat de shirts beschikbaar komen.

competitie clubkleding


Voor een bijpassend (zwart) broekje of rokje dien je zelf te zorgen.

Het clubshirt is echt een clubshirt en is niet alleen beschikbaar voor competitiespelers maar voor iedereen die Conquesto een warm hart toedraagt! Van de competitie spelers wordt er wel verwacht deze shirts te dragen tijdens competitiewedstrijden zodat onze sponsoren duidelijk te zien zijn.
Passen en bestellen kan bij Peter Lam of Denise.
Als er nog vragen zijn dan horen we dit graag, dit kan via het speciale e-mail adres: clubtenue@conquesto.nl

Met sportieve groet,
Peter Lam

 

Compleet overzicht van Conquesto bestuur en commissies >>

 

 

Sponsoren: