Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Evenementen en marketing

 

Vrijwilligers van Conquesto zijn regenmatig in de weer om de badmintonsport te promoten, en natuurlijk om nieuwe leden te werven. Marije Ronteltap en Vanessa Verschelden richten zich voornamelijk op de jeugd, Martin Verkaik en Hans Verkaik voornamelijk op de senioren. Maar diverse andere leden helpen hun hierbij op de locaties.

Voor meer informatie kan je bij hun terecht. Mocht je een leuk evenement weten, of een keer willen helpen, kan je natuurlijk ook altijd contact met ze opnemen!

 

Er zijn diverse attributen beschikbaar die gebruikt kunnen worden tijdens een evenement. Zo zijn er rackets en shuttles te gebruiken. Als er op de locatie zelf geen net beschikbaar is, kan dit door de vereniging geregeld worden. Recent zijn er twee rolbanners gemaakt en er zijn ook flyers om uit te delen.

Badminton net en rackets   

 

22 september - Nationale Sportweek Zoetermeer

We waren vandaag aanwezig bij de opening van de Nationale Sportweek in het Stadshart. Jeannette, Elisa, Damian, Oliver, Centaine en Marije gaven de mensen informatie over badminton. Verder kon je allerlei sporten doen zoals klimmen, basketballen, voetballen, tafeltennissen, tennissen, sumoworstelen en boksen. Het was weer gezellig en we hebben genoten van het mooie weer. Nu maar hopen dat er mensen zo nieuwsgierig zijn geworden dat ze ook langskomen. Dank iedereen voor jullie hulp!
Enkele foto's staan op facebook.

 

Koningsspelen met de Prinses Margrietschool Zoetermeer

Op 12 april kwam de Prinses Margrietschool Zoetermeer langs bij Conquesto voor de Koningsspelen. Groepen 6, 6/7, 7 en 8 kregen elk een uur een clinic van Kayleigh, Remco en Marije. En met de hulp van Jennifer kregen alle kinderen na afloop snoep, komkommer en een bekertje drinken.
Bedankt allen voor jullie hulp! Het was weer een geslaagde dag.
Enkele foto's staan op facebook.

 

18 februari - Prinses Amaliaschool

Conquesto was vandaag bij de Prinses Amaliaschool om een aantal groepen les te geven in het badmintonnen. Bedankt Remco en Kayleigh!

 

27 december - Sport4You Zoetermeer

Conquesto was vandaag bij Sport4You van de gemeente Zoetermeer in Sportzaal Forelsloot waar een grote groep kinderen kennis kon maken met verschillende sporten.
Zo konden ze badmintonnen, freerunnen en basketballen. Daarnaast was er een fittest en een springkussen.
De kinderen hebben veel plezier gehad.

 

Basisscholen

Vanessa en Marije zijn bezig om de basisscholen in Zoetermeer te benaderen voor een clinic tijdens de gymles en dat de kinderen daarna bij ons 4x gratis mogen meetrainen.

Interesse? Neem contact op!

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen & senioren

Conquesto geeft 2 keer per jaar een kennismakingscursus. Een leuke optie om te kijken of deze sport wat voor je is.

Maak in 4 cursussen kennis met de badmintonsport tegen een minimaal tarief!

cursus volwassenen >>>