Zoetermeerpas

 

Elk jaar zijn wij als organisatie aangesloten bij de Zoetermeerpas.
Door deelname aan deze regeling kan je fikse kortingen ontvangen op ons aanbod!

  

Zoetermaarpas

Wat is de Zoetermeerpas

De ZoetermeerPas is een voordeelpas voor mensen met een laag inkomen. De pas geeft korting op sportieve, educatieve en culturele activiteiten.

 

Hoe werkt de Zoetermeerpas

De ZoetermeerPas is gratis. De pas is er voor inwoners die een gezinsinkomen hebben dat niet hoger is dan 120% van de bijstandsnorm. Ieder gezinslid krijgt een eigen pas.
De Zoetermeerpas is sinds 1 januari 2020 digitaal gegaan. Bij de pas krijg je een budget welke besteed kan worden bij diverse activiteiten. Onderstaand de tarieven die gedeclareerd kunnen worden:

  • Maximaal 166,00 voor volwassenen
  • Maximaal 216,00 voor kinderen tot 18 jaar
Conquesto biedt diverse opties om de pas te gebruiken: overzicht.
Leden die gebruik willen maken van de Zoetermeerpas dienen de QR-code (met feitelijk uw bijdrage) te mailen naar ledenadministratie@conquesto.nl Vervolgens worden de bedragen verrekend met de contributie.

 

Meer informatie of vragen?

Kijk op www.zoetermeerpas.nl voor meer informatie.

 


 

Sport- en beweegaanbod Zoetermeer

Zoetermeer heeft een website opgezet met al het sport- en beweegaanbod: kennismakingscursus.nl Hierop staat een actueel en uitgebreid aanbod voor jong en oud. Dé kans om eens een andere sport uit te proberen bij de vele sportaanbieders in de stad. Jij of je kinderen hoeven zich niet te beperken tot één activiteit, inschrijven is mogelijk voor meerdere cursussen.

Meer informatie: kennismakingscursus.nl

 

 

Sponsoren: