Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Facebook

zo 18:02 - foto
Team2 is NL kampioen !!
16 jun 11:26 - link
Alle foto's van het Conquesto Jeugdtoernooi 2019.
15 jun 15:29 - foto
Zomeravondbadminton Conquesto
14 jun 13:13 - foto
Voor de #zekerheid maar een briefje opgehangen.
12 jun 20:41 - foto
Voortgang renovatie Noord-Westerhal
12 jun 19:47 - foto
BadBootCamp 2019 ?
11 jun 18:10 - link
Kijk, Esther Filon, Steve Thé, Georgy Sonneville.
7 jun 21:47 - foto
De jeugdcompetitie zit er weer op. Afgelopen weekend …
Alle Facebook berichten >>

Zomeravond badminton Conquesto 23 juli t/m 22 augustus

 

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vindt u op onze Twitter en Facebook pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind u rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind u enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Team2 is NL kampioen

23 juni 2019

Conquesto 2 is NL kampioen geworden van de 4e divisie!
Het team bestaat uit, Remco, Remco, Linda en Leoni.
In Zutphen werd gisteren afgerekend met Beca 2 (5-0) en vandaag hadden ze genoeg aan 1 winstpartij tegen Beca 3. Ook deze werd in het voordeel van Conquesto beslist met 3-2.
Alleen in 1998 wist een Eridos team deze presentatie te evenaren.

 

Jeugdtoernooi 2019

19 juni 2019

Op 15 juni is het Conquesto jeugdtoernooi gespeeld. Het was weer een gezellig toernooi.
Foto's door René Lagerwaard en Dorine Samson: renelagerwaard.nl.
Alle winnaars: toernooi.nl

 

Zomeravondbadminton 2019

15 juni 2019

Mede dankzij medewerking van de gemeente Zoetermeer kan Conquesto, ondanks de verbouwing van de Noordwesterhal, ook dit jaar weer het Zomeravondbadminton organiseren. Dit jaar op een andere locatie maar wel volgens hetzelfde recept. Vanaf 23 juli tot en met 22 augustus iedere dinsdag en donderdagavond van 19:30 - 22:30 vrij spelen voor iedereen!

Sporthal De Veur - Prismalaan 40 - 2718 CX Zoetermeer

De entree is net als voorgaande jaren voor leden (op vertoon van de spelerspas) €3,00 en voor niet-leden €5,00.

Meer >>

 

BadBootCamp 2019

12 juni 2019

We gaan binnenkort beginnen met BadBootCamp! De training wordt verzorgd door een professional met focus op fysieke verbetering die past bij badminton. Het aantal spelers bepaalt de groepsgrootte, aantal lessen, kosten en start datum. Laat voor 1 juli weten of je interesse hebt!

Meer >>

 

Renovatie Noord-Westerhal

12 juni 2019

De grote brand in de kantine vorige maand heeft gelukkig geen impact gehad op de renovatie. De planning is dat men van 1 juni tot 1 september bezig is. De muren en plafond worden aangepakt en de kantine wordt compleet gestript, muren verzet en nieuw ingericht. Op facebook zullen we regelmatig foto's plaatsen van de voortgang.

meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

8 juni 2019

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 2e editie van het recreantennieuws 2019 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze is ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 2e editie 2019 >>>

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

8 juni 2019

In eind september begint de volgende kennismakingcursus voor iedereen die wil meemaken wat deze leuke en zeer sportieve sport inhoudt. De cursus voor volwassenen wordt gegeven op de volgende dinsdagavonden: 24 september, 1, 8 en 15 oktober van 21.00 - 22.00.

Meer >>

 

2 jeugdteams van Conquesto kampioen

8 juni 2019

De jeugdcompetitie zit er weer op. Vorig weekend zijn de laatste wedstrijden gespeeld. Conquesto heeft dit seizoen 2 kampioensteams: Team J5 en Opstapteam O09. Gefeliciteerd! Ook de andere teams hebben zeer goed gepresteerd.

meer >>>

 

Conquesto jeugdtoernooi 15 juni 2019

11 mei 2019

Op 15 juni is weer het Conquesto jeugdtoernooi. We hebben weer lekker veel inschrijvingen.
Let op! Het wordt in een andere hal gehouden dan normaal. De Noord-Westerhal is gesloten wegens een verbouwing. Het toernooi wordt nu gespeeld in de Veur, Prismalaan 40 in Rokkeveen.
Zie voor spelers en wedstrijden: toernooi.nl

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

Conquesto Master / 4 / 6 / 8 toernooi 2019

29 april 2019

Op 27 en 28 april 2019 heeft Conquesto weer het Master / 4 / 6 / 8 toernooi georganiseerd. Winnaars van de enkelspelen in categorie 1: Aram Mahmoud en Soraya de Visch Eijbergen. Zie voor meer inforamtie, uitslagen en foto's onderstaande link.

meer >>>

 

Teamindeling Senioren najaarscompetitie 2019-2020

20 april 2019

Na zorgvuldig beraad is de Competitie Commissie tot een voorlopige teamindeling gekomen. We hebben wederom iedereen kunnen indelen en zijn blij een groot aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen! Ook vanuit de jeugd komen er dit jaar veel spelers hun eerste jaar in de seniorencompetitie meedoen en dus ook aan de trainingen deelnemen.

meer >>>

 

Paul de Graaf nieuwe trainer voor de dinsdagavond

17 april 2019

Ruim een week geleden heeft Paul de Graaf bij ons getekend als nieuwe trainer voor de dinsdagavond.
Paul gaat komend seizoen op dinsdagavond de senioren groepen overnemen van Michel.

meer >>>

 

Recreantentraining donderdagavond

7 maart 2019

Wegens succes is de recreantentraining opgesplitst in twee groepen. Vanaf 14 maart is er training op donderdagavonden: 20.00 - 20.45 en 20.45 - 21.30.

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist u dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht u dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor u klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, u heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Informatiefolder Contributie

24 aug 2014
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een informatiefolder (pdf) gemaakt met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in de Noord-Westerhal

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Noord-Westerhal een AED-apparaat. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is, een AED kan hierbij helpen en de kans op overleven flink vergroten!
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor meer informative en een filmpje van de cursus.
meer >>>