Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Facebook

20:26 - link
Hallo Sportvrienden
15:25 - foto
Nationaal kampioene Soraya de Visch Eijbergen …
wo 23:14 - foto
Paul de Graaf nieuwe trainer voor de dinsdagavond
12 apr 16:01 - foto
Vandaag kwam de Prinses Margrietschool Zoetermeer langs …
3 apr 16:25 - foto
Superleuk initiatief!
31 mrt 15:50 - foto
Linda de Kievit en Remco Lammers Nederlands kampioen!
27 mrt 18:43 - link
Leuk filmpje over Royston Drenthe op de MEGA …
Alle Facebook berichten >>

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vindt u op onze Twitter en Facebook pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind u rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind u enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Conquesto Master / 4 / 6 / 8 toernooi - 27 en 28 april 2019

 

Teamindeling Senioren najaarscompetitie 2019-2020

20 april 2019

Na zorgvuldig beraad is de Competitie Commissie tot een voorlopige teamindeling gekomen. We hebben wederom iedereen kunnen indelen en zijn blij een groot aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen! Ook vanuit de jeugd komen er dit jaar veel spelers hun eerste jaar in de seniorencompetitie meedoen en dus ook aan de trainingen deelnemen.

meer >>>

 

Paul de Graaf nieuwe trainer voor de dinsdagavond

17 april 2019

Ruim een week geleden heeft Paul de Graaf bij ons getekend als nieuwe trainer voor de dinsdagavond.
Paul gaat komend seizoen op dinsdagavond de senioren groepen overnemen van Michel.

meer >>>

 

Koningsspelen met de Prinses Margrietschool Zoetermeer

Koningsspelen met de Prinses Margrietschool Zoetermeer

12 april 2019

Vandaag kwam de Prinses Margrietschool Zoetermeer langs bij Conquesto voor de Koningsspelen. Groepen 6, 6/7, 7 en 8 kregen elk een uur een clinic van Kayleigh, Remco en Marije, en met de hulp van Jennifer na afloop snoep, komkommer en een bekertje drinken.
Enkele foto's staan op facebook.

 

Recreantentraining donderdagavond

7 maart 2019

Wegens succes is de recreantentraining opgesplitst in twee groepen. Vanaf 14 maart is er training op donderdagavonden: 20.00 - 20.45 en 20.45 - 21.30.
Let op: Wegens een blessure bij Hans wordt de recreantentraining van 7 maart overgenomen door Georgy Sonneville! In tegenstelling tot het vorige bericht gaat de training dus wel door.

meer >>>

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

9 feb 2019

In mei is er weer een kennismakingcursus voor iedereen die willen meemaken wat deze leuke en zeer sportieve sport inhoudt. De cursus voor volwassenen wordt gegeven op de volgende dinsdagavonden: 7, 14, 21 en 28 mei
Omdat de recreantentraining op donderdagavond zo succesvol is, heeft het bestuur besloten om de kennismakingscursus voor volwassenen te verplaatsen naar de dinsdagavond, van 21.00 - 22.00. De kennismakingscursus zal in het vervolg gegeven worden door Georgy Sonneville. Hans Verkaik zal de recreantentraining blijven doen op de donderdagavond.

Meer >>

 

Algemene Ledenvergadering a.s. maandag 11 februari

9 feb 2019

Het bestuur nodigt jullie uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van badmintonvereniging Conquesto. Deze vergadering zal plaatsvinden op maandag 11 februari 2019 om 20.00 in de Noord-Westerhal.
De vergaderstukken staan online. Dit is een beveiligd document, het wachtwoord heeft u op 5 jan. per e-mail ontvangen.
Meer informatie en agenda

 

Informatie training senioren 2019/2020

9 feb 2019

Onze trainer Michel gaat volgend seizoen helaas niet bij ons verder. Binnenkort wordt de vervanger bekend gemaakt.
Vergeet je niet in te schrijven voor het volgende seizoen!

Meer >>

 

Conquesto Master / 4 / 6 / 8 toernooi 2019

9 feb 2019

Op 27 en 28 april 2018 organiseert Conquesto weer het Master / 4 / 6 / 8 toernooi!
De inschrijving is geopend tot 7 april: toernooi.nl

 

Clubkampioenschappen 2019

Clubkampioenschappen

3 februari 2019

Op 2 en 3 februari zijn de jaarlijkse Conquesto Clubkampioenschappen gespeeld. Zie de link voor de winnaars en foto's.

Meer >>

 

Ouder-Kindtoernooi 2019

Ouder/kind toernooi 2019

20 januari 2019

Op 19 januari was het jaarlijkse Ouder/kind toernooi. 35 koppels hadden zich ingeschreven in 5 categorieën. Het was een zeer geslaagd toernooi met dank aan de vele vrijwilligers. Zie de link voor de winnaars en foto's.
Meer >>

 

Schoolsporttoernooi Zoetermeer - vrijwilligers gezocht

9 januari 2019

Woensdagmiddag 20 maart 2019 organiseert de gemeente Zoetermeer in samenwerking met Conquesto een schoolsporttoernooi. De jeugdcommissie zoekt hiervoor vrijwilligers. We hopen op veel vrijwilligers en daardoor op een leuke dag voor ons en de kinderen!
Meer >>

 

Sport 4 You Zoetermeer

27 december 2018

Conquesto was vandaag bij Sport4You van de gemeente Zoetermeer in Sportzaal Forelsloot waar een grote groep kinderen kennis kon maken met verschillende sporten.
Zo konden ze badmintonnen, freerunnen en basketballen. Daarnaast was er een fittest en een springkussen.
De kinderen hebben veel plezier gehad.

Facebook >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

12 december 2018

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2019 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto.
Open het boekje 1e editie 2019 >>>

 

Sinterklaas 2018

Sinterklaas 2018

2 december 2018

Zaterdag 1 december werd het Sinterklaasfeest gevierd voor de jeugd bij Conquesto. De Sint kwam met 5 zwarte piet-innen langs om een zooitje te maken van de training! Lastig lopen op al die kruidnoten. En ook Pro Patria werd vereerd met een bezoekje.
Foto's op facebook

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist u dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

1 september - Jubileumfeest

2 september 2018

Dit jaar bestaat Conquesto alweer 20 jaar. En dat is niet ongemerkt voorbij gegaan. Op 1 september is dit 's ochtends gevierd met clinics voor de jeugdspelers en 's avonds met een spetterend feest!

meer >>>

 

Jeugd: nieuwe opzet zaterdagtrainingen

29 augustus 2018

In samenspraak met de trainers heeft de jeugdcommissie de zaterdag-groepen onder de loep genomen en een nieuwe groepsindeling gemaakt. Zie onderstaande link voor de complete mededeling.

meer >>>

  

Clubkampioenschappen 2018

4 februari 2018

Op 3 en 4 februari zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld voor zowel de senioren (competitie en recreatie) als de jeugdspelers. Het was weer een leuke, sportieve en gezellige dag.
Alle winnaars en wedstrijden staan op toernooi.nl. Via de links hieronder de winnaars van die groep, en de foto's van het weekend.
Senioren >>>   |   Jeugd >>>   |   Foto's zaterdag / zondag

 

Jeugdcompetitie 2018 - Teamindeling & Speelschema

11 januari 2018

In de teamindeling van de jeugdcompetitie 2018 zijn nu de teamcaptains aangegeven. Ook staan poule-indelingen nu officieel op toernooi.nl met daarin ook alle wedstrijden.
Voor de ouders van kinderen die voor het eerst gaan meedoen met de opstapcompetitie organiseren we binnenkort nog een informatiebijeenkomst.
meer >>>

 

Badminton clinics en kennismaking voor de jeugd

29 september 2017

Afgelopen dagen zijn onze mensen weer enthousiast bezig geweest met het promoten van de mooie badmintonsport, daar waar het moet beginnen: de jeugd!
22-09: basisschool De Springplank, 27-9: Dag van Palenstein, 29-9: basisschool De Hofvijver.

meer >>>

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht u dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor u klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, u heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Informatiefolder Contributie

24 aug 2014
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een informatiefolder (pdf) gemaakt met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in de Noord-Westerhal

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Noord-Westerhal een AED-apparaat. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is, een AED kan hierbij helpen en de kans op overleven flink vergroten!
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor meer informative en een filmpje van de cursus.
meer >>>