Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vind je op onze Facebook, Instagram en Twitter pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind je rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind je enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Black Friday, Sinterklaas- en Kerstinkopen via SponsorKliks

17 oktober 2023

Black Friday, Sinterklaas en Kerst zijn weer in aantocht. Vergeet niet om je online inkopen via SponsorKliks te starten! Zie het overzicht van winkels
Hoe werkte het ook alweer? Ga naar de webwinkel via de SponsorKliks link en doe je aankoop. De winkel doneert een klein percentage van jouw aankoop aan Conquesto! Jij betaalt niks meer en heel veel winkels doen mee, dus waarom zou je het niet doen. Bijvoorbeeld: bol.com (2%), CoolBlue (1-8%) en MediaMarkt (3%) maar ook Thuisbezorgd (4%), Staatsloterij (8%) of AliExpress (5%)! En zelfs vakanties of hotelovernachtingen kan je via SponsorKliks boeken en zo je club laten sponseren, dat tikt lekker aan.

meer >>

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

16 oktober 2023

Op 18 januari begint onze volgende kennismakingscursus: 4 donderdagavonden van 20.00 tot 21.00. Voor iedereen vanaf 18 jaar die eens wil ervaren wat badminton kan zijn.

Alle details >>

 

Nieuwe clubshirts!

11 augustus 2023

De clubshirts zijn al jaren in de bekende kleuren en voorzien van logo’s van onze sponsoren. Dit seizoen hebben we een aantal nieuwe sponsoren, waarmee we heel blij zijn. Tot en met zaterdag 16 september zullen er passhirts beschikbaar zijn. Tot 31 dec kost een shirt €10,- hierna &euro15,- per stuk.

meer >>

 

Conquesto Master Toernooi 2023

VICTOR Conquesto Master Toernooi 2023

1 mei 2023

Op 29 en 30 april heeft Conquesto het Master / 4 / 6 / 8 toernooi georganiseerd. Het was een succesvol weekend met veel prijzen voor onze eigen club-leden!

meer >>

 

Clubkampioenschappen 2023

7 februari 2023

Op 4 en 5 februari zijn weer de jaarlijkse Conquesto Clubkampioenschappen gespeeld. Een overzicht van alle winnaars staat op toernooi.nl.

meer >>

 

Vertrouwens Contact Persoon

30 december 2022

Prettig en veilig sporten is belangrijk! Voor een club is het fijn om een vertrouwenscontactpersoon (vcp) te hebben bij wie zij hun zorgen en problemen kwijt kunnen.
Onze VCP, Denise Flamand, biedt een luisterend oor en is bekend met de route die de klager/melder kan bewandelen. In 2022 heeft de club te maken gehad met 1 officiële melding. Daar is zorgvuldig mee omgegaan en is afgesloten.
Blijf niet ergens mee zitten, maar bespreek het! Denise vrijwel elke donderdagavond en zaterdag of zondag in de sporthal te vinden. Dan kun je altijd naar haar toekomen. Je kan haar ook per e-mail op vcp@conquesto.nl bereiken of per telefoon/WhatsApp op 06 13 68 68 69.

meer >>

 

ProbeerBadminton.nu

Probeerbadminton.nu: 10 jeugdtrainingen voor maar €25

26 augustus 2022

Dit jaar doen we mee aan de ledenwervingsactie Probeerbadminton.nu van Badminton Nederland. Hierbij bieden we 10 introductietrainingen voor de jeugd aan voor slechts € 25,- om kennis te maken met onze toffe sport! Dus ben jij iemand of ken jij iemand die graag eens wil proeven aan de badmintonsport? Kijk dan voor alle informatie op probeerbadminton.nu.

Meer >>

 

Informatiefolder Conquesto

15 november 2020
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een update gemaakt van de informatiefolder (pdf) met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

26 februari 2020

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2020 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze wordt vandaag ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 1e editie 2020 >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist je dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, je heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in Sporthal De Limiet

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Sporthal De Limiet (voormalige Noord-Westerhal) een AED-apparaat (Automatische Externe Defibrillator). Dit is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Indien nodig, geeft het een elektrische schok. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is. De website van de Hartstichting biedt meer informatie.
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor een filmpje van de cursus.
YouTube >>>