Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vind je op onze Facebook, Instagram en Twitter pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind je rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind je enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Corona–maatregelen algemeen en voor competitie

13 september 2020

Het nieuwe seizoen is nu 2 weken onderweg en zoals beloofd heeft het bestuur deze eerste speelweken geëvalueerd. We zijn blij dat we kunnen meedelen dat op de dinsdag- en de donderdagavond competitiespelers weer de mogelijkheid hebben om vrij te spelen. Lees alle details.

Verder krijgen bij de competitie ook bezoekende teams bij ons de mogelijkheid om te douchen en in beperkte vorm een drankje te kunnen nuttigen. Lees alle details, ook in pdf beschikbaar. Let goed op welke kleedkamer voor wie is en het maximaal aantal personen in de kleedkamers en teams in de kantine.

Meer >>

 

Conquesto Aktueel Contributie Special juli 2020

6 juli 2020

De nieuwste Conquesto Aktueel staat weer online: Contributie Special juli 2020. Met alle informatie over de vereniging, de zomerbadminton en het nieuwe seizoen.

 

Heropeningsfeest van Sporthal De Limiet Zoetermeer

1 maart 2020

Op 29 februari 2020 is onze gerenoveerde sporthal officieel heropend door de wethouder. De sporthal kreeg ook een nieuwe naam 'De Limiet' genoemd naar de Limietsloot, de westgrens van de Nieuwe Driemanspolder. De watergang die langs de sporthal loopt. Aansluitend was een gezellig openingsfeest. Foto's staan op: facebook.

Meer >>

 

Jeugdtoernooi gaat niet door

1 maart 2020

Helaas heeft de toernooicommissie van het jeugdtoernooi moeten beslissen dat het toernooi dit jaar niet doorgaat. Er waren te weinig inschrijvingen. We nodigen jullie graag volgend jaar op ons eigen stekkie in juni weer uit om mee te doen!

Meer >>

 

Nieuwsboekje Recreanten

26 februari 2020

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2020 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze wordt vandaag ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 1e editie 2020 >>>

 

Clubkampioenschappen 2020

02 februari 2020

Op 1 en 2 februari 2020 zijn de jaarlijkse Conquesto Clubkampioenschappen gespeeld. Het was voor velen een flink gevecht, maar uiteindelijk hebben de beste gewonnen. Zie onderstaande link voor het overzicht van de winnaars en foto's.

Senioren >> - Jeugd >>

 

Algemene Ledenvergadering - Hans de Kievit is erelid

27 januari 2020

Onze voorzitter Hans de Kievit is vanavond door de ALV benoemd tot erelid. De overige bestuursleden deden dit voorstel aan het eind van de vergadering. De aanwezigen stemden allemaal voor. Het bestuur bedankte Hans voor zijn jarenlange inzet voor de club in de verschillende commissies waarin hij heeft gezeten. Specifiek benadrukte zij zijn gigantische inzet in de aanloop naar de renovatie/verbouwing van de hal, vooral na de brand en zijn tijd en energie in de overleggen met de gemeente. Bedankt, Hans!

 

Inschrijving najaarscompetitie/-training seizoen 2020/2021

21 januari 2020

Je kunt je vanaf nu weer inschrijven voor de najaars competitie 2020/2021. Dit kun je doen door het invullen van het online inschrijfformulier. Graag dit formulier zo snel mogelijk invullen. De sluitingsdatum is 24 februari a.s.

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

31 december 2019

In januari begint alweer de volgende kennismakingcursus voor iedereen die wil meemaken wat deze leuke en actieve sport inhoudt. De cursus voor volwassenen wordt gegeven op de volgende dinsdagavonden: 7, 14, 21 en 28 januari 2020.

Meer >>

 

Teamindeling Voorjaarscompetitie

31 december 2019

De voorjaarscompetitie begint binnenkort weer en sinds dit jaar ook met gemengde koppels. Conquesto doet mee met 5 teams. Volg de link hieronder voor de teamindeling.

Meer >>

 

De jeugdcommissie zoekt met spoed twee nieuwe deelnemers

22 december 2019

Peter en Georgy zullen binnenkort stoppen met hun werkzaamheden voor de jeugdcommissie. Hierdoor zoeken we vervangers in de functie voor het secretariaat of voor trainerszaken. Zie onderstaande link voor meer details.
Indien je interesse hebt in 1 van de functies of meer informatie wenst, kan je je wenden tot Marije Ronteltap.

meer >>>

 

Conquesto Jeugdkamp 2020

24 november 2019

Nadat afgelopen jaar de Nacht van Conquesto niet plaats heeft gevonden is het de hoogste tijd om deze leuke nacht in te halen. Dit seizoen willen we dit extra groots aanpakken en 2 nachten op kamp gaan! 19 tot en met 21 juni hebben wij een mooi kamphuis gereserveerd op een nog geheime locatie. Ben je jeugdlid van Conquesto schrijf je dan in!

Meer >>

 

Nationale Sportweek Zoetermeer

22 september 2019

We waren vandaag aanwezig bij de opening van de Nationale Sportweek in het Stadshart. Jeannette, Elisa, Damian, Oliver, Centaine en Marije gaven de mensen informatie over badminton. Nu maar hopen dat er mensen zo nieuwsgierig zijn geworden dat ze ook langskomen. Dank iedereen voor jullie hulp!

Foto's op facebook >>

 

Nieuw clubtenue: shirt, polo en hoodie

11 juli 2019

Voor het komende seizoen is er een nieuw clubtenue uitgekozen.
Het is vanuit Badminton Nederland verplicht om competitiewedstrijden in clubtenue te spelen. Al is het natuurlijk niet alleen voor competitiespelers, ook recreanten of zelfs ouders van kinderen kunnen een shirt of hoodie bestellen.

meer >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

Conquesto Master / 4 / 6 / 8 toernooi 2019

29 april 2019

Op 27 en 28 april 2019 heeft Conquesto weer het Master / 4 / 6 / 8 toernooi georganiseerd. Winnaars van de enkelspelen in categorie 1: Aram Mahmoud en Soraya de Visch Eijbergen. Zie voor meer inforamtie, uitslagen en foto's onderstaande link.

meer >>>

 

Recreantentraining donderdagavond

7 maart 2019

Wegens succes is de recreantentraining opgesplitst in twee groepen. Vanaf 14 maart is er training op donderdagavonden: 20.00 - 20.45 en 20.45 - 21.30.

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist je dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht je dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor je klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, je heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Informatiefolder Contributie

24 aug 2014
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een informatiefolder (pdf) gemaakt met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in de Noord-Westerhal

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Noord-Westerhal een AED-apparaat. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is, een AED kan hierbij helpen en de kans op overleven flink vergroten!
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor meer informative en een filmpje van de cursus.
meer >>>