Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vind je op onze Facebook, Instagram en Twitter pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind je rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind je enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Corona maatregelen: vanaf 28 november hal 's avonds dicht, overdag nog wel open

27 november 2021

De corona maatregelen zijn helaas per zondag 28 november weer verder uitgebreid. Alle amateursportactiviteiten zijn na 17.00 niet toegestaan waardoor de hal dagelijks 's avonds dicht moet. De jeugdtrainingen op zaterdag gaan vooralsnog gewoon door, ook op de maandag- en de woensdagochtend kan nog worden gespeeld. Over de competitiewedstrijden heeft de bond nog geen besluit genomen.

Laatste Corona maatregelen >>

 

Algemene Ledenvergadering: 17 januari 2022

21 november 2021

Het bestuur nodigt jullie uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van badmintonvereniging Conquesto. Deze vergadering vindt plaats op maandag 17 januari 2022 om 20.00 uur in de Limiet. Indien de fysieke vergadering niet mogelijk is als gevolg van de coronamaatregelen, zal de ALV online worden georganiseerd via Teams. Vooraf aanmelden is dan noodzakelijk.

meer >>>

 

Grote Clubactie Conquesto

27 september 2021

Het is weer tijd voor het verkopen van de Grote-Club-Actie-Loten. Met het verkopen van deze loten komt er geld binnen voor de club en kunnen er leuke dingen georganiseerd worden voor de jeugd. Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt!

Meer >>

 

Indeling trainingsgroepen competitiespelers

13 augustus 2021

De trainingsgroepen voor dinsdag- en donderdagavond zijn bekend! Kijk snel in welke groep je zit.

Meer >>

 

Conquesto Aktueel Contributie Special juli 2021

17 juni 2021

De nieuwste Conquesto Aktueel staat alweer online: Contributie Special juli 2021. Met alle informatie over de vereniging, de zomerbadminton en het nieuwe seizoen.

 

Nieuwe jeugdtrainer voor de zaterdag: Veda Diemel

14 mei 2021

Er is een nieuwe jeugdtrainer voor de zaterdag: Veda Diemel ! Wij willen graag met haar samenwerken om onze jeugd te ondersteunen zodat ze plezier blijven hebben om te badmintonnen.

Meer >>

 

Informatiefolder Conquesto

15 november 2020
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een update gemaakt van de informatiefolder (pdf) met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

26 februari 2020

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2020 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze wordt vandaag ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 1e editie 2020 >>>

 

De jeugdcommissie zoekt met spoed twee nieuwe deelnemers

22 december 2019

Peter en Georgy zullen binnenkort stoppen met hun werkzaamheden voor de jeugdcommissie. Hierdoor zoeken we vervangers in de functie voor het secretariaat of voor trainerszaken. Zie onderstaande link voor meer details.
Indien je interesse hebt in 1 van de functies of meer informatie wenst, kan je je wenden tot Marije Ronteltap.

meer >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist je dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht je dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor je klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, je heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in Sporthal De Limiet

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Sporthal De Limiet (voormalige Noord-Westerhal) een AED-apparaat (Automatische Externe Defibrillator). Dit is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Indien nodig, geeft het een elektrische schok. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is. De website van de Hartstichting biedt meer informatie.
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor een filmpje van de cursus.
YouTube >>>