Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vind je op onze Facebook, Instagram en Twitter pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind je rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind je enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Zomeravond badminton 2022

14 juli 2022

Dit jaar geen “officiële” Zomeravond badminton. De hal zal voor alle leden vanaf 18 juli open zijn op alle reguliere speeltijden, zowel de ochtenden als de maandag- dinsdag- en donderdagavond om vrij te spelen.

Meer >>

 

Conquesto Aktueel Contributie Special juli 2022

2 juli 2022

De nieuwste Conquesto Aktueel staat alweer online: Contributie Special juli 2022. Met alle informatie over de vereniging, de zomerbadminton en het nieuwe seizoen.

 

Zomerstop 2022

27 juni 2022

Het einde van het seizoen is alweer in zicht en de gemeente heeft ons laten weten dat de Limiet een aantal weken dicht gaat voor noodzakelijk onderhoud. De hal zal gesloten zijn van maandag 27 juni tot en met vrijdag 22 juli woensdag 13 juli waarna de zomerstop begint. Helaas is er slechts in beperkte mate vervangende ruimte voor ons beschikbaar: Dinsdag 28 juni, donderdag 30 juni, dinsdag 5 juli en donderdag 7 juli kunnen we vrij spelen in de Oosterpoort van 19.00-23.00 uur.
Vanaf 25 juli 14 juli t/m 20 augustus kunnen we vrij spelen in De Limiet (zomeravondbadminton).
Het nieuwe seizoen zal 22 augustus weer van start gaan.

 

Seizoen 2022: dubbelcompetitie

1 juni 2022

Dit jaar heeft Badminton Nederland de nieuwe dubbelcompetitievorm gelanceerd, en heeft Conquesto met twee teams meegedaan. Bij de mannendubbel zijn Jhim van Bemmel, Matthieu Verdegaal en Erwin van der Lek kampioen geworden!
Meer >>

 

Jeugdtoernooi mei 2022

31 mei 2022

Op 28 mei is het jaarlijkse jeugdtoernooi weer gespeeld in Sporthal De Limiet. Ruim 90 kinderen van 29 verschillende badmintonverenigingen deden mee.

Meer >>

 

Voorlopige indeling najaarscompetitie 2022-2023

20 mei 2022

De voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen staat weer online. Voor vragen en opmerkingen kan je terecht bij Linda, Remco, of Peter.
Bekijk de indeling

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

7 mei 2022

Vanaf 12 mei begint weer een kennismakingscursus: 4 donderdagavonden van 20.00 tot 21.00. Voor iedereen vanaf 18 jaar die eens wil ervaren wat badminon kan zijn.

All details >>

 

Shirtsponsors gezocht!

13 maart 2022

Voor het komende seizoen is Conquesto op zoek naar nieuwe shirtsponsoren. Ben jij of ken jij iemand die met zijn of haar bedrijf wil pronken op de sportshirts van alle competitie spelende en veel recreatief speldende leden? Neem dan snel contact op met onze voorzitter of secretaris voor de mogelijkheden.

 

Informatiefolder Conquesto

15 november 2020
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een update gemaakt van de informatiefolder (pdf) met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

26 februari 2020

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2020 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze wordt vandaag ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 1e editie 2020 >>>

 

De jeugdcommissie zoekt twee nieuwe deelnemers

22 december 2019

Peter en Georgy zullen binnenkort stoppen met hun werkzaamheden voor de jeugdcommissie. Hierdoor zoeken we vervangers in de functie voor het secretariaat of voor trainerszaken. Zie onderstaande link voor meer details.
Indien je interesse hebt in 1 van de functies of meer informatie wenst, kan je je wenden tot Marije Ronteltap.

meer >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist je dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht je dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor je klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, je heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in Sporthal De Limiet

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Sporthal De Limiet (voormalige Noord-Westerhal) een AED-apparaat (Automatische Externe Defibrillator). Dit is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Indien nodig, geeft het een elektrische schok. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is. De website van de Hartstichting biedt meer informatie.
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor een filmpje van de cursus.
YouTube >>>