Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vindt u op onze Twitter en Facebook pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind u rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind u enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Twee gratis VIPkaarten finale Dutch Open!

27 september 2019

Conquesto heeft 2 VIPkaarten gewonnen voor de finaledag van de Dutch Open. Wil jij ze winnen? Twee leden maken kans op een kaartje. Meld je dan via facebook aan en wie weet geniet je zondag 13 oktober van mooie, spectaculaire partijen in Almere. De loting gebeurt op 6 oktober door onze secretaris, Linda.

Aanmelden via facebook >>

 

Nationale Sportweek Zoetermeer

22 september 2019

We waren vandaag aanwezig bij de opening van de Nationale Sportweek in het Stadshart. Jeannette, Elisa, Damian, Oliver, Centaine en Marije gaven de mensen informatie over badminton. Nu maar hopen dat er mensen zo nieuwsgierig zijn geworden dat ze ook langskomen. Dank iedereen voor jullie hulp!

Foto's op facebook >>

 

Start competitie in De Veur

11 september 2019

De eerste 3 competitiedagen, te weten zondagmiddag 15, 22 en 29 september zijn de thuiswedstrijden in De Veur.
De Noord-Westerhal is deze dagen beschikbaar voor vrijspelen van 12.15 tot 15.00 uur maar neem tijdig even contact op met secretaris@conquesto.nl, dan kunnen we zorgen dat er tijdig iemand de deur komt openen en sluiten.

 

Opening Noord-Westerhal

28 augustus 2019

Vrijdag zal de verbouwde hal worden opgeleverd. Ter gelegenheid hiervan zal de hal zondag 1 september van 13.00 uur tot 16.00 uur voor iedereen beschikbaar zijn om vrij te spelen. Kun je gelijk met eigen ogen het resultaat van de verbouwing zien. De komende maanden zullen we nog wel gebruik maken van een tijdelijke ingang en tijdelijke kleedkamers bij baan 11 en zal er nog geen kantine zijn.

Meer >>

 

Seizoen 2019/2020

24 augustus 2019

Komende week (35) is het even echt vakantie: de zomeravondbadminton is afgelopen maar het seizoen is nog niet begonnen. Maandag 2 sept zouden we weer beginnen, maar hangt natuurlijk af of de renovatie Noord-Westerhal op tijd is voor de hal!
Mocht je het gemist hebben, er is belangrijk nieuws voor de senioren training en najaarscompetitie.

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

24 augustus 2019

Eind september begint de volgende kennismakingcursus voor iedereen die wil meemaken wat deze leuke en zeer sportieve sport inhoudt. De cursus voor volwassenen wordt gegeven op de volgende dinsdagavonden: 24 september, 1, 8 en 15 oktober van 21.00 - 22.00.

Meer >>

 

Yonex Dutch Open

23 augustus 2019

Op 8 t/m 13 oktober wordt de Yonex Dutch Open gespeeld. De top 20 spelers van de wereld en alle Nederlandse topbadmintonners doen mee. Een mooie gelegenheid om onze eigen TeamNL badmintonners aan te moedigen richting de Olympische Spelen Tokyo 2020! Kaarten kunnen online gekocht worden.

 

Afsluiting seizoen, klaar voor nieuwe seizoen

21 juli 2019

De Aktueel Contributie special juli 2019 staat weer online: PDF.
Afgelopen week was alweer de laatste van dit seizoen! Wanneer de renovatie van de sporthal het toestaat, beginnen we weer vanaf maandag 2 september.
Tot die tijd natuurlijk wel Zomeravond badminton !!
Het bestuur van Conquesto wenst iedereen een zeer fijne vakantie.

 

Nieuw clubtenue: shirt, polo en hoodie

11 juli 2019

Voor het komende seizoen is er een nieuw clubtenue uitgekozen.
Het is vanuit Badminton Nederland verplicht om competitiewedstrijden in clubtenue te spelen. Al is het natuurlijk niet alleen voor competitiespelers, ook recreanten of zelfs ouders van kinderen kunnen een shirt of hoodie bestellen.

meer >>>

 

Team2 is NL kampioen

23 juni 2019

Conquesto 2 is NL kampioen geworden van de 4e divisie!
Het team bestaat uit, Remco, Remco, Linda en Leoni.
In Zutphen werd gisteren afgerekend met Beca 2 (5-0) en vandaag hadden ze genoeg aan 1 winstpartij tegen Beca 3. Ook deze werd in het voordeel van Conquesto beslist met 3-2.
Alleen in 1998 wist een Eridos team deze presentatie te evenaren.

 

Nieuwsboekje Recreanten

8 juni 2019

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 2e editie van het recreantennieuws 2019 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze is ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 2e editie 2019 >>>

 

2 jeugdteams van Conquesto kampioen

8 juni 2019

De jeugdcompetitie zit er weer op. Vorig weekend zijn de laatste wedstrijden gespeeld. Conquesto heeft dit seizoen 2 kampioensteams: Team J5 en Opstapteam O09. Gefeliciteerd! Ook de andere teams hebben zeer goed gepresteerd.

meer >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

Conquesto Master / 4 / 6 / 8 toernooi 2019

29 april 2019

Op 27 en 28 april 2019 heeft Conquesto weer het Master / 4 / 6 / 8 toernooi georganiseerd. Winnaars van de enkelspelen in categorie 1: Aram Mahmoud en Soraya de Visch Eijbergen. Zie voor meer inforamtie, uitslagen en foto's onderstaande link.

meer >>>

 

Recreantentraining donderdagavond

7 maart 2019

Wegens succes is de recreantentraining opgesplitst in twee groepen. Vanaf 14 maart is er training op donderdagavonden: 20.00 - 20.45 en 20.45 - 21.30.

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist u dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht u dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor u klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, u heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Informatiefolder Contributie

24 aug 2014
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een informatiefolder (pdf) gemaakt met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in de Noord-Westerhal

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Noord-Westerhal een AED-apparaat. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is, een AED kan hierbij helpen en de kans op overleven flink vergroten!
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor meer informative en een filmpje van de cursus.
meer >>>