Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vind je op onze Facebook, Instagram en X / Twitter pagina's. Of zie de linkjes geheel onderaan de pagina. Een samenvatting van de laatste berichten vind je rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind je enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Clubkleding: shirts, hoodies en softshell jassen

1 juli 2024

Naast de bekende clubshirts is het nu ook mogelijk om hoodies en softshell jassen te bestellen. Deze zijn in clubkleuren met de naam van de club op de mouw, ons clublogo voorop en je eigen naam achterop. De prijs van de hoodie en jas komt op €22,50.
Mocht je interesse hebben kijk dan heel goed naar de maattabel, we hebben namelijk geen pas-serie van de hoodies en softshells.
Je bestelling kun tot 21 juli opsturen naar clubtenue@conquesto.nl. Graag vermelden: naam, aantal, type, de maat en de naam achterop.

Clubkleding >>

 

Zomervakantie nieuws

17 juni 2024

Nog een maandje "afzien" en dan is het alweer zomervakantie! Net zoals afgelopen jaren is de hal gewoon open voor leden en kan er normaal gebadmintond worden.
Let op dat de hal 15 t/m 19 juli dicht is wegens werkzaamheden.
Mocht je nog een zomervakantie gaan boeken, kijk dan even of dit via SponsorKliks kan. Kost jou niks extra, maar toch sponsor je Conquesto!

Kalender >>

 

Teamindeling Jeugdcompetitie 2024-2025

16 juni 2024

De jeugd-teamindeling voor 2024/2025 is bekend. We wensen jullie een leuk en sportief seizoen toe!

Teamindeling >>

 

Conquesto RJC jeugdtoernooi 2024 - 18 en 19 mei

22 mei 2024

Op 18 en 19 mei is het jaarlijkse RJC jeugdtoernooi gespeeld.
Overzicht van alle Winnaars

meer >>

 

VICTOR Conquesto Master-4-6-8 toernooi : 27 en 28 april 2024

29 april 2024

Op 27 en 28 april heeft Conquesto weer het Master / 4 / 6 / 8 toernooi georganiseerd met de grote winnaars:
Dennis Koppen en Novi Wieland!
Van Conquesto hebben 41 spelers meegedaan met mooie resultaten.

meer >>

 

Teamindeling Najaarscompetitie 2024-2025

19 april 2024

De teamindeling voor 2024/2025 is bekend. We hebben met alle zorgvuldigheid geprobeerd de teams samen te stellen, evenwichtig en sterk. We wensen jullie een mooi en sportief seizoen toe!

Teamindeling >>

 

Vakantie boeken via SponsorKliks

19 april 2024

Wist je dat je diverse vakanties of hotelovernachtingen ook via SponsorKliks kan starten? Zie het overzicht van mogelijkheden
Hoe werkte het ook alweer? Ga naar de webwinkel via de SponsorKliks link en doe je aankoop. De winkel doneert een klein percentage van jouw aankoop aan Conquesto! Jij betaalt niks meer en heel veel winkels doen mee, dus waarom zou je het niet doen. Bijvoorbeeld: Trip.com (5,5%), Hotels.com (3-6%) en Rentalcars.com (6%) maar ook CenterParcs (2%), ANWB (4-7%) of Disneyland Parijs (€2 - €30)! En natuurlijk heel veel webshops werken samen met SponsorKliks, dus vergeet niet je aankopen hier te starten en zo je club laten sponseren.

meer >>

 

Clubkleding: passen en bestellen

9 maart 2024

Vanaf aanstaande dinsdag zullen er weer pas shirts in de hal liggen voor de clubkleding. Op dinsdag en donderdag kan er gepast worden van 19.30 tot 21.00 en op zaterdag van 10.15 tot 12.15. De prijs van de shirts is 15 euro, inclusief bedrukking. En zal een lijst klaarliggen waar alle gegevens op vermeld kunnen worden.

meer >>

 

Vrij spelen op voorjaarscompetitie-zondagen

7 maart 2024

Op de zondagen waarop voorjaarscompetitiewedstrijden gespeeld worden zijn altijd wel banen vrij en beschikbaar voor iedereen die wil vrij spelen tussen 12.15 en 16.15. Zie onze kalender voor een overzicht.

Kalender >>

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

8 februari 2024

Onze volgende kennismakingscursus begint 3 oktober: 4 donderdagavonden van 21.00 tot 22.00. Voor iedereen vanaf 18 jaar die eens wil ervaren wat badminton kan zijn.

Alle details >>

 

Clubkampioenschappen 2024 - 3 en 4 februari 2024

4 februari 2024

In het weekend van 3 en 4 februari zijn de clubkampioenschappen weer gespeeld. Het was weer erg gezellig, met een redelijk goede bezetting. Zie de link hieronder voor alle winnaars.

meer >>

 

Vertrouwens Contact Persoon

30 december 2022

Prettig en veilig sporten is belangrijk! Voor een club is het fijn om een vertrouwenscontactpersoon (vcp) te hebben bij wie zij hun zorgen en problemen kwijt kunnen.
Onze VCP, Denise Flamand, biedt een luisterend oor en is bekend met de route die de klager/melder kan bewandelen. In 2022 heeft de club te maken gehad met 1 officiële melding. Daar is zorgvuldig mee omgegaan en is afgesloten.
Blijf niet ergens mee zitten, maar bespreek het! Denise vrijwel elke donderdagavond en zaterdag of zondag in de sporthal te vinden. Dan kun je altijd naar haar toekomen. Je kan haar ook per e-mail op vcp@conquesto.nl bereiken of per telefoon/WhatsApp op 06 13 68 68 69.

meer >>

 

ProbeerBadminton.nu

Probeerbadminton.nu: 10 jeugdtrainingen voor maar €25

26 augustus 2022

Dit jaar doen we mee aan de ledenwervingsactie Probeerbadminton.nu van Badminton Nederland. Hierbij bieden we 10 introductietrainingen voor de jeugd aan voor slechts € 25,- om kennis te maken met onze toffe sport! Dus ben jij iemand of ken jij iemand die graag eens wil proeven aan de badmintonsport? Kijk dan voor alle informatie op probeerbadminton.nu.

Meer >>

 

Informatiefolder Conquesto

22 mei 2024
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een update gemaakt van de informatiefolder (pdf) met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

26 februari 2020

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2020 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze wordt vandaag ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 1e editie 2020 >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist je dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, je heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in Sporthal De Limiet

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Sporthal De Limiet (voormalige Noord-Westerhal) een AED-apparaat (Automatische Externe Defibrillator). Dit is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Indien nodig, geeft het een elektrische schok. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is. De website van de Hartstichting biedt meer informatie.
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor een filmpje van de cursus.
YouTube >>>

 

Sponsoren: