Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vind je op onze Facebook, Instagram en Twitter pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind je rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind je enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Gratis Sportinstuif voor 18+ op 27 januari 2023

26 januari 2023

Zoetermeer organiseert op 27 januari een gratis sportinstuif voor volwassenen met diverse verschillende sporten.
Conquesto is een van de sportaanbieders en Martin Verkaik zal ons promoten en deelnemers interesseren voor de Kennismakingscursus voor recreanten die begin februari van start gaat.

Flyer PDF >>

 

Clubkampioenschappen 2023 - 4 en 5 februari

3 januari 2023

Na een paar jaar afwezigheid door Corona maatregelen worden dit seizoen weer de jaarlijkse Conquesto Clubkampioenschappen gespeeld en wel op 4 en 5 februari.
Inschrijving is mogelijk via toernooi.nl t/m 28 jan.

meer >>

 

Vertrouwens Contact Persoon

30 december 2022

Prettig en veilig sporten is belangrijk! Voor een club is het fijn om een vertrouwenscontactpersoon (vcp) te hebben bij wie zij hun zorgen en problemen kwijt kunnen.
Onze VCP, Denise Flamand, biedt een luisterend oor en is bekend met de route die de klager/melder kan bewandelen. In 2022 heeft de club te maken gehad met 1 officiële melding. Daar is zorgvuldig mee omgegaan en is afgesloten.
Blijf niet ergens mee zitten, maar bespreek het! Denise vrijwel elke donderdagavond en zaterdag of zondag in de sporthal te vinden. Dan kun je altijd naar haar toekomen. Je kan haar ook per e-mail op vcp@conquesto.nl bereiken of per telefoon/WhatsApp op 06 13 68 68 69.

meer >>

 

Kerstperiode 2022

14 december 2022

Zondag 18 december is er geen vrijspelen omdat de hal bezet is door een andere sport.
Zondag 25 december en maandag 26 december is de hal gesloten wegens Kerst. De overige dagen is de zaal open en kan er gespeeld en/of getraind worden.
Voor iedereen een prettige Kerst en alvast een voorspoedig, gezond en sportief 2023!

 

Voorjaarscompetitie 2023

1 december 2022

In de periode maart - juni 2023 wordt weer een recreatieve voorjaarscompetitie gespeeld: mannen-, vrouwen- en gemengddubbel-competitie.
Aanmelden kan via een mail aan competitie@conquesto.nl. Let op: de inschrijving sluit op 20 december 2022

meer >>

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen

21 september 2022

Op 2 februari begint de volgende cursus: 4 donderdagavonden van 20.00 tot 21.00. Voor iedereen vanaf 18 jaar die eens wil ervaren wat badminton kan zijn.

Alle details >>

 

ProbeerBadminton.nu

Probeerbadminton.nu: 10 jeugdtrainingen voor maar €25

26 augustus 2022

Dit jaar doen we mee aan de ledenwervingsactie Probeerbadminton.nu van Badminton Nederland. Hierbij bieden we 10 introductietrainingen voor de jeugd aan voor slechts € 25,- om kennis te maken met onze toffe sport! Dus ben jij iemand of ken jij iemand die graag eens wil proeven aan de badmintonsport? Kijk dan voor alle informatie op probeerbadminton.nu.

Meer >>

 

Shirtsponsors gezocht!

13 maart 2022

Voor het komende seizoen is Conquesto op zoek naar nieuwe shirtsponsoren. Ben jij of ken jij iemand die met zijn of haar bedrijf wil pronken op de sportshirts van alle competitie spelende en veel recreatief speldende leden? Neem dan snel contact op met onze voorzitter of secretaris voor de mogelijkheden.

 

Informatiefolder Conquesto

15 november 2020
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een update gemaakt van de informatiefolder (pdf) met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

26 februari 2020

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2020 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze wordt vandaag ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 1e editie 2020 >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist je dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht je dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor je klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, je heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in Sporthal De Limiet

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Sporthal De Limiet (voormalige Noord-Westerhal) een AED-apparaat (Automatische Externe Defibrillator). Dit is een draagbaar apparaat dat helpt bij het reanimeren van iemand met een hartstilstand. Indien nodig, geeft het een elektrische schok. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is. De website van de Hartstichting biedt meer informatie.
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor een filmpje van de cursus.
YouTube >>>