Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vind je op onze Facebook, Instagram en Twitter pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind je rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind je enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Kennismakingscursus badminton voor volwassenen start 23 september

2 september 2021

Eind september start Conquesto weer met de de kennismakingscursus voor dames en heren vanaf 18 jaar. En wel op de donderdagavonden 23 en 30 september en 7 en 14 oktober van 21.00 tot 22.00.

Meer >>

 

Start seizoen 2021/2022

31 augustus 2021

Op dinsdag 31 augustus beginnen de eerste trainingen weer. Let op: donderdagen 2 en 9 september zal er helaas nog geen training zijn, maar kan iedereen wel vrij spelen. Zie de indeling van de trainingsgroepen.
Ook begint de bardienst weer! Iedereen staat weer op 0. Geef je voorkeur door aan Jeannette zodat zij hier zoveel mogelijk rekening mee kan houden. Zonder opgeven wordt je ingepland op de open plekken. Let op dat de AVI test verplicht is, zie onderaan de bardienst pagina.
Mocht je het gemist hebben: we hebben een nieuwe vloer! Zie de facebookpagina voor foto's en video's.

Laatste Corona maatregelen >>

 

Indeling trainingsgroepen competitiespelers

13 augustus 2021

De trainingsgroepen voor dinsdag- en donderdagavond zijn bekend! Kijk snel in welke groep je zit.

Meer >>

 

Conquesto Aktueel Contributie Special juli 2021

17 juni 2021

De nieuwste Conquesto Aktueel staat alweer online: Contributie Special juli 2021. Met alle informatie over de vereniging, de zomerbadminton en het nieuwe seizoen.

 

Nieuwe jeugdtrainer voor de zaterdag: Veda Diemel

14 mei 2021

Er is een nieuwe jeugdtrainer voor de zaterdag: Veda Diemel ! Wij willen graag met haar samenwerken om onze jeugd te ondersteunen zodat ze plezier blijven hebben om te badmintonnen.

Meer >>

 

Informatiefolder Conquesto

15 november 2020
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een update gemaakt van de informatiefolder (pdf) met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

26 februari 2020

De Recreatie Commissie heeft een nieuwe versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 1e editie van het recreantennieuws 2020 speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto. Deze wordt vandaag ook via e-mail gestuurd.
Open het boekje 1e editie 2020 >>>

 

De jeugdcommissie zoekt met spoed twee nieuwe deelnemers

22 december 2019

Peter en Georgy zullen binnenkort stoppen met hun werkzaamheden voor de jeugdcommissie. Hierdoor zoeken we vervangers in de functie voor het secretariaat of voor trainerszaken. Zie onderstaande link voor meer details.
Indien je interesse hebt in 1 van de functies of meer informatie wenst, kan je je wenden tot Marije Ronteltap.

meer >>>

 

Nieuw clubtenue: shirt, polo en hoodie

11 juli 2019

Voor het komende seizoen is er een nieuw clubtenue uitgekozen.
Het is vanuit Badminton Nederland verplicht om competitiewedstrijden in clubtenue te spelen. Al is het natuurlijk niet alleen voor competitiespelers, ook recreanten of zelfs ouders van kinderen kunnen een shirt of hoodie bestellen.

meer >>>

 

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

5 mei 2019

De Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA) is een verplichte instructie voor barvrijwilligers die alcohol verstrekken binnen de (sport)vereniging. We zouden graag zien dat zoveel mogelijk leden deze instructie krijgen. Dit kan ofwel zelfstandig online, of via een cursus op 23 mei (inschrijven uiterlijk 14 mei).

meer >>>

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist je dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht je dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor je klaar.

meer >>>

  

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, je heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in de Noord-Westerhal

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Noord-Westerhal een AED-apparaat. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is, een AED kan hierbij helpen en de kans op overleven flink vergroten!
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor meer informative en een filmpje van de cursus.
meer >>>