Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Facebook

zo 21:20 - foto
Competitie 2018-2019 week 9
2 dec 11:31 - foto
Sinterklaas 2018
7 nov - foto
Kijk wat een leuk bericht!
13 sep - foto
Zaterdag is het zover! De opening van de Nationale …
2 sep - link
Feest bij Conquesto - foto's van Peter Vergroesen
2 sep - video
De start van een heat tijdens het lasergamen.
2 sep - video
Een deel van de warming-up op zaterdagochtend.
2 sep - foto
Gisteren vierde Conquesto haar 20-jarig bestaan. Voor …
Alle Facebook berichten >>

Conquesto Nieuws

Het laatste nieuws vindt u op onze Twitter en Facebook pagina's. De zwevende badmintonrackets, geheel rechts, linken hier ook naartoe. Een samenvatting van de laatste berichten vind u rechtsonder op elke pagina.

Hieronder vind u enkele algemene berichten. Zie ook de pagina: Conquesto Aktueel - Algemeen clubnieuws

 

Sinterklaas 2018

Sinterklaas 2018

2 december 2018

Zaterdag 1 december werd het Sinterklaasfeest gevierd voor de jeugd bij Conquesto. De Sint kwam met 5 zwarte piet-innen langs om een zooitje te maken van de training! Lastig lopen op al die kruidnoten. En ook Pro Patria werd vereerd met een bezoekje.
Foto's op facebook

 

PowerPoint Spreekbeurt Badminton Conquesto

Spreekbeurt PowerPoint

28 november 2018

Speciaal voor onze jeugdleden die een spreekbeurt over hun sport badminton willen houden stellen wij een PowerPoint beschikbaar met leuke en interessante informatie. Wist u dat er in de 12e eeuw al badminton werd gespeeld in Engeland?
Download: Spreekbeurt_Badminton_Conquesto.pptx

 

Inschrijven voorjaarscompetitie 2019

9 oktober 2018

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2019. De inschrijving sluit op 30 oktober. Het gaat hier om specifiek de Mannen- en Vrouwencompetitie. Spelers die hoger spelen dan 5de divisie zijn niet speelgerechtigd.

meer >>>

 

Nationale Sportweek

Nationale Sport Week

13 september 2018

Zaterdag 15 september is het zover! De opening van de Nationale Sportweek 2018. Ook wij zijn erbij! Waar vind je ons? In het Stadshart bij de Dobbeplas. Hoe laat? Vanaf 10:00 is iedereen welkom. We verwachten natuurlijk veel aanloop van Conquesto leden om te laten zien dat je bij ons moet komen badmintonnen, toch? Ook jeugdleden zijn van harte welkom om voor of na hun training langs te komen. Dus wie zien we daar? 
Ook doen we mee met de AH Sportactie. Met 1 voucher kan iedereen 2 keer gratis sporten. Met 2 vouchers kan men meedoen aan onze kennismakingscursus.

meer >>>

 

1 september - Jubileumfeest

2 september 2018

Dit jaar bestaat Conquesto alweer 20 jaar. En dat is niet ongemerkt voorbij gegaan. Op 1 september is dit 's ochtends gevierd met clinics voor de jeugdspelers en 's avonds met een spetterend feest!

meer >>>

 

Jeugd: nieuwe opzet zaterdagtrainingen

29 augustus 2018

In samenspraak met de trainers heeft de jeugdcommissie de zaterdag-groepen onder de loep genomen en een nieuwe groepsindeling gemaakt. Zie onderstaande link voor de complete mededeling.

meer >>>

 

Start nieuw badmintonseizoen

24 augustus 2018

De zomervakantie zit er weer op en het seizoen gaat komende week weer beginnen. De trainingen op dinsdag, donderdag en zaterdag beginnen dus ook weer! Voor de senioren zijn er wat wijzigingen geweest, zie de link hieronder voor alle informatie. 
Senioren >>>
Jeugd >>>

 

Trainingsinformatie 2018/2019

24 juli 2018

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en belangrijk om een paar dingen even met jullie te delen voor komend seizoen.
De trainingen beginnen op 28 augustus. Zie onderstaande link voor de nieuwe trainingstijden en -indeling, invalregeling en de bootcamp.
meer >>>

 

Nieuwsboekje Recreanten

5 juli 2018

De Recreatie Commissie heeft een tweede versie van het Recreantennieuws gemaakt: de 2e editie van het recreantennieuws speciaal voor alle recreanten van Conquesto. Dit kleine boekje heeft als doel de recreanten te informeren zodat ook jullie op de hoogte zijn wat er speelt bij Conquesto.
Open het boekje 2e editie 2018 >>>

 

Conquesto-spelers halen brons op Forza Nations Cup 2018

11 juni 2018

Marcel Rietberg, Remco Lammers en Linda de Kievit maakten deel uit van het Nederlands Veteraneteam dat onlangs in Frankrijk heeft meegedaan aan de Forza Nations Cup 2018. Het team maakte de plaatsing (3) waar achter de landen Denemarken en Engeland.
meer >>>

 

Kampioenen jeugdcompetitie 2018

4 juni 2018

De jeugdcompetitie is weer ten einde. Van de 10 teams die hebben deelgenomen zijn er 2 kampioen in hun klasse geworden. Dit zijn team J5 U15 en team J7 U13. Zij gaan 9 juni in Capelle a/d IJssel strijden om het regiokampioenschap. Over het algemeen kunnen we weer concluderen dat onze jeugd weer grote stappen gezet heeft.
meer >>>

 

Gratis fittest voor 55+ door gemeente Zoetermeer

25 mei 2018

Zoetermeer organiseert op 30 juni weer de gratis Fittest voor senioren. Deze test geeft inzicht in de fysieke en deels mentale fitheid van mensen. De Fittest richt zich op mensen van 55 jaar en ouder. Bij de vorige editie (maart 2018) waren er maar liefst 196 aanmeldingen.
meer >>>

 

Zomeravond badminton Conquesto - 5 juni t/m 23 augustus

23 mei 2018

Ook in het jubileumjaar (20 jaar) van Conquesto mag de traditie van Zomeravondbadminton niet ontbreken. En dat doet het dan natuurlijk niet. Diverse verenigingen zijn daarna gevolgd, waardoor de lange wachttijden van weleer verleden tijd zijn en er veel speelminuten gemaakt kunnen worden. Tegen wisselende tegenstanders of lekker gezellig met je eigen clubje.

  • Niet-leden zijn al welkom vanaf 5 juni tot en met 23 augustus al welkom in de Noordwesterhal, elke dinsdag- en donderdagavond voor €5,00 per persoon per avond. Wel even eigen racket en shuttles meenemen.
  • Gedurende de zomerstop, van 17 juli tot en met 23 augustus, kunnen leden van Conquesto spelen voor slechts €3,00 per persoon per avond. En gedurende deze 6 weken zijn ook de niet-leden nog steeds welkom!
  • Kaartjes kunnen gekocht worden aan de bar op de avond zelf.

En nog even een reminder: 1 september het jubileumfeest, daarvan is de kaartverkoop al begonnen!

 

Conquesto Master-4-6-8 toernooi - 28 en 29 april 2018

17 april 2018

Op 28 en 29 april 2018 vindt het Conquesto Master / 4 / 6 / 8 toernooi weer plaats in de Noord-Westerhal. De inschrijving is gesloten, de spelers ingedeeld en geplaatst, de wedstrijden ingepland. Let the games begin!

meer >>>

 

Teamopstelling najaarscompetitie seizoen 2018-2019

26 maart 2018

De teamopstelling staat weer online. We spelen komend seizoen met 11 teams.

meer >>>

 

Dorine en Tim winnen Leids Open 2018

21 maart 2018

Wat doe je als je trainer je vraagt om samen een toernooi te spelen? Dan zeg je 'ja' en dan win je het toernooi gewoon!

meer >>>

 

Opstaptoernooi & Jeugdtoernooi 2018

9 maart 2018

In juni worden weer de twee bekende jeugdtoernooien gespeeld:

 

Nieuwe trainer(s) gezocht - Deel dit bericht aub

28 februari 2018

Voor Conquesto Zoetermeer zijn wij op zoek naar 1 of 2 goede trainers met ruime ervaring. Ons hoogste team speelt 2de divisie en verder hebben we veel spelers op 3de, 4de en het nieuwe 5de divisie niveau. Ook onze onderste teams trainen graag serieus en zijn leergierig waarbij in deze teams ook de instroom van jeugdtalent plaatsvindt.
Totaal hebben we volgend jaar 10 teams en zijn de speelavonden op dinsdag en donderdag van 19.30 tot 22.30. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via email via competitie@conquesto.nl.
Martijn Trijsburg, Voorzitter CC

 

BF Veteranentoernooi 2018

24 februari 2018

Het bekende en gezellige Veteranentoernooi wordt weer gespeeld op 24 juni 2018.
Inschrijven is t/m 16 juni mogelijk via toernooi.nl.

 

Andre

Algemene Ledenvergadering - 12 feb 2018

12 februari 2018

Vanavond was de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Bedankt voor jullie opkomst, het verslag volgt later.
Maar we willen de overige leden niet onthouden dat André Geldof vanavond is benoemd tot erelid wegens zijn jarenlange inzet voor de vereniging!

 

Clubkampioenschappen 2018

4 februari 2018

Op 3 en 4 februari zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld voor zowel de senioren (competitie en recreatie) als de jeugdspelers. Het was weer een leuke, sportieve en gezellige dag.
Alle winnaars en wedstrijden staan op toernooi.nl. Via de links hieronder de winnaars van die groep, en de foto's van het weekend.
Senioren >>>   |   Jeugd >>>   |   Foto's zaterdag / zondag

 

Jeugdcompetitie 2018 - Teamindeling & Speelschema

11 januari 2018

In de teamindeling van de jeugdcompetitie 2018 zijn nu de teamcaptains aangegeven. Ook staan poule-indelingen nu officieel op toernooi.nl met daarin ook alle wedstrijden.
Voor de ouders van kinderen die voor het eerst gaan meedoen met de opstapcompetitie organiseren we binnenkort nog een informatiebijeenkomst.
meer >>>

 

SponsorKliks

Zaal dicht op kerstdagen en gebruik SponsorKliks voor je cadeaus

28 november 2017
Alvast voor de kerstvakantie: de zaal is dicht op 25 en 26 december en 1 januari.
Voor de komende kerstcadeaus: gebruik onze SponsorKliks link! Conquesto ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, zoals CoolBlue, Bol.com, MediaMarkt of Thuisbezorgd.nl of zelfs bij het boeken van je vakantie. Als je iets online koopt kan je ons dus helpen. En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!
Van belang is wel dat je dit doet via de SponsorKliks link. Of ga naar de sponsoren pagina voor een winkeloverzicht. Conquesto heeft hiermee al €200,- 'verdiend', een leuk bedrag maar kan makkelijk een stuk hoger worden. Dus iedereen meedoen!

meer >>>

 

Voorjaarscompetitie 2018 - Teamindeling

23 november 2017

Helaas een stuk minder inschrijvingen dan vorig jaar dus dit jaar doen er slechts twee mannenteams mee aan de voorjaarscompetitie 2018. Zie de link voor de teamindeling. Het wedstrijdschema volgt zodra dit beschikbaar is op toernooi.nl.
meer >>>

 

Badminton clinics en kennismaking voor de jeugd

29 september 2017

Afgelopen dagen zijn onze mensen weer enthousiast bezig geweest met het promoten van de mooie badmintonsport, daar waar het moet beginnen: de jeugd!
22-09: basisschool De Springplank, 27-9: Dag van Palenstein, 29-9: basisschool De Hofvijver.

meer >>>

 

Hans Verkaik

Hans Verkaik benoemd tot de nieuwe recreanten trainer op donderdagavond

19 september 2017

Per 21 september begint Hans Verkaik als recreanten trainer, als opvolger van Headis Kersch. Hans zal uitsluitend training geven op donderdagavond van 20:00 - 21:00. De maandagavond training komt hiermee vooralsnog te vervallen.

meer >>>

 

Inschrijven jeugdcompetitie / opstapcompetitie 2018

16 sept 2017
In februari 2018 gaat de jeugdcompetitie weer van start, en we willen zo vroeg mogelijk de teams rond hebben zodat we veel met de teams kunnen oefenen. Lijkt het uw kind leuk om mee te spelen? Schrijf hem/haar dan nu in!

 

Aktueel - Contributiespecial

3 juli 2017
De Aktueel - Contributiespecial is weer beschikbaar voor download. Hierin staat alle informatie voor komend seizoen.

Aktueel_Contributie_special-juli_2017.pdf

 

Conquesto vertrouwenspersoon

4 april 2017
Conquesto heeft een vertrouwenspersoon gevonden: Denise Flamand! Mocht u dus met iemand in vertrouwen willen praten over gebeurtenissen binnen de vereniging, dan staat Denise voor u klaar.

meer >>>

  

Nieuws over de Noord-Westerhal

15 april 2016
Afgelopen week zijn er berichten geweest over de bouw van een nieuwe sportaccommodatie op de locatie Amerikaweg. Conquesto zal de Noord-Westerhal blijven gebruiken. Door de renovatiewerkzaamheden door te zetten, gesubsidieerd door de gemeente, moet de hal nog minimaal 15 jaar geschikt blijven voor (top)sport.

meer >>>

 

Op een schone club scoor je beter

22 maart 2015
Omdat er veel plastic sportdrank flesjes gebruikt worden en deze veel ruimte in beslag nemen in de normale prullenbakken, doen we mee met een pilot voor plastic inzameling. Hiervoor is recent een grote conainer geplaatst aan de zijkant van de hal, u heeft deze waarschijnlijk al zien staan. Deze is afgesloten om misbruik en vandalisme tegen te gaan.

Binnenkort krijgen we rolcontainers in de kantine waar iedereen zijn plastic afval in kan deponeren. Een gescheiden afval inzameling plus geen overvolle prullenbakken meer. Een vooruitgang voor iedereen. Oftewel zoals de actie van Zoetermeer heet: "Op een schone club scoor je beter!"

  

Informatiefolder Contributie

24 aug 2014
Voor nieuwe leden (of bestaande die het nog eens willen nalezen ;-) heeft ons bestuur een informatiefolder (pdf) gemaakt met alle belangrijke feitjes over Conquesto.

meer >>>

 

Badminton Promo video

11 juli 2014
Door Badminton Nederland is een spetterende badmintonpromotiefilm gemaakt. Deze film is bedoeld om niet-badmintonners in twee minuten een beeld te geven van badminton bij een vereniging. Deel hem met andere leden op social media en vraag hen om de film ook te delen. Zo maken zoveel mogelijk niet-badmintonners kennis met de badmintonsport en krijgen zij een inkijkje in spelen bij de badmintonvereniging.

meer >>>

 

AED

AED apparaat in de Noord-Westerhal

12 mei 2014
Sinds enige tijd hangt er in de Noord-Westerhal een AED-apparaat. Ook in een sporthal kan het gebeuren dat er reanimatie nodig is, een AED kan hierbij helpen en de kans op overleven flink vergroten!
Diverse leden hebben een AED-reanimatie cursus gevolgd waardoor er altijd wel iemand hulp kan bieden. Bekijk de link hieronder voor meer informative en een filmpje van de cursus.
meer >>>

 

Sport– en Cultuurcheque & Zoetermeerpas

12 jan 2014
Elk jaar zijn wij als organisatie aangesloten bij de Sport– en Cultuurcheque en ook bij de Zoetermeerpas. Door deelname aan deze regeling kunt u fikse kortingen ontvangen op ons aanbod!

Heeft u recent de cheque in uw bus gekregen? Dan kunt u deze ook bij Conquesto inleveren. Lees verder via de link:

meer >>>

 

Regio Jeugd Circuit

Het Regio Jeugd Circuit is een aantal jeugdtoernooien van verschillende verenigingen met hetzelfde reglement, opzet en een gezamenlijke ranglijst. De toernooien richten zich op alle jeugd en is in grote lijnen gebaseerd op competitie klasses. Het RJC is vorig jaar gestart en is zeer succesvol gebleken, reden dus om het ook dit jaar weer door te zetten. Bijgevoegd vindt U de flyer waarop de verschillende toernooidata staan. Meer informatie kan gevonden worden op www.regiojeugdcircuit.nl.
PDF Flyer >>>