Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Facebook

zo 18:02 - foto
Team2 is NL kampioen !!
16 jun 11:26 - link
Alle foto's van het Conquesto Jeugdtoernooi 2019.
15 jun 15:29 - foto
Zomeravondbadminton Conquesto
14 jun 13:13 - foto
Voor de #zekerheid maar een briefje opgehangen.
12 jun 20:41 - foto
Voortgang renovatie Noord-Westerhal
12 jun 19:47 - foto
BadBootCamp 2019 ?
11 jun 18:10 - link
Kijk, Esther Filon, Steve Thé, Georgy Sonneville.
7 jun 21:47 - foto
De jeugdcompetitie zit er weer op. Afgelopen weekend …
Alle Facebook berichten >>

Sponsoren van Conquesto

 

Onderstaand vind u enkele sponsoren van Conquesto. Hiernaast zijn er ook nog incidentele sponsoren die bijvoorbeeld tijdens toernooien exposure krijgen.
Een compleet overzicht van alle sponsormogelijkheden bij Conquesto vindt u in het Sponsorplan Conquesto (PDF)

Heeft u interesse om Conquesto te helpen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Sponsorcommissie: Leoni Boeije - sponsor@conquesto.nl

 

SponsorKliks

Sponsor gratis je club: SponsorKliks

Conquesto werkt samen met SponsorKliks om voor extra sponsor inkomsten te zorgen. Conquesto ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, CoolBlue, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Conquesto daar geld voor. Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.
En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!
Van belang is wel dat je dit doet via de SponsorKliks link. Of open hieronder direct de

Wanneer je je inschrijft op hun mailing, ontvang je ook nog eens leuke acties waarbij je dus korting krijgt en de club steunt!

 

Victor

Hoofdsponsor: Victor

Victor is de indoor-specialist voor Badminton-, Squash- en Tennisartikelen. De brede keuze aan producten maakt Victor de beste keuze voor uw uitrusting. 


Website: www.victor-international.com

 

 

Dipas

Sponsor: Dipas

Dipas - Druk & Print - Voor al uw drukwerk.

Drukwerk is de kleding van uw organisatie. Het is de manier waarop u zich presenteert. Op de keper beschouwd is de essentie van onze activiteiten dan ook: zorgen dat uw organisatie goed voor de dag komt. Die filosofie zit verweven in onze complete bedrijfsvoering. Drukwerk is altijd maatwerk en dat vraagt om een persoonlijke en flexibele benadering. Als middelgroot familiebedrijf zijn we juist daarmee groot geworden.

 

Website: www.dipas.nl

 

 

VANDEKOLK Hypotheken

VANDEKOLK Hypotheken

Van de Kolk Hypotheken was in 2016 hoofd- en naamsponsor van het Master toernooi, het prestigieuze badminton evenement. Van de Kolk Hypotheken was in 2015 baansponsor.

 

Website: www.vandekolkhypotheken.nl

 

 

Glaspunt

Sponsor: Glaszetter Glaspunt

Glaszetter nodig in Zoetermeer? Glaspunt is het grootste glaszettersbedrijf in Nederland. Met erkende glaszetters en 24 uurs glasservice staat Glaspunt garant voor snelle service en kwaliteit. In noodgevallen kunnen wij u vrijwel altijd binnen 30 minuten van dienst zijn door onze distributielocaties in heel Nederland. In de meeste gevallen is het mogelijk om direct nieuw glas te plaatsen. Anders wordt er in ieder geval een veilige noodvoorziening getroffen.

 

Website: www.glas.nl/zoetermeer