Sponsoren van Conquesto

 

Onderstaand vind je enkele sponsoren van Conquesto. Hiernaast zijn er ook nog incidentele sponsoren die bijvoorbeeld tijdens toernooien exposure krijgen.
Een compleet overzicht van alle sponsormogelijkheden bij Conquesto vind je in het Sponsorplan Conquesto (PDF)

Heb je interesse om Conquesto te helpen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Sponsorcommissie: Leoni Boeije - sponsor@conquesto.nl

SponsorKliks

 

Sponsor gratis je club: SponsorKliks

Doe jij regelmatig online aankopen?
Dan kan je Conquesto héél gemakkelijk GRATIS sponsoren.
Hoe werkt het dan?
  - Ga via SponsorKliks link naar een aangesloten webwinkel.
  - Conquesto ontvangt klein percentage van jouw aankoopbedrag en is dus voor alle leden.
  - Er verandert niets aan het aankoopbedrag.

Download SponsorKliks voor: - iOS app - Android app

Een overzicht van de winkels vind je via de SponsorKliks link. Of open hieronder direct de .
Je kan ook SponsorKliks Bestelknoppen direct in je browser instellen van jouw winkels: Google Chrome of Firefox.

Wanneer je je inschrijft op hun mailing, ontvang je ook nog eens leuke acties waarbij je dus korting krijgt en de club steunt!

 

Victor

Hoofdsponsor: Victor

Victor is de indoor-specialist voor Badminton-, Squash- en Tennisartikelen. De brede keuze aan producten maakt Victor de beste keuze voor uw uitrusting. 


Website: www.victor-international.com

 

 

Allrackets.com

Sponsor: Allrackets.com

Allrackets.com - De badmintonspecialist van Europa

Ben jij op zoek naar een nieuw badmintonracket, badmintonschoenen, badminton racketbag, een kokertje badminton shuttles of een nieuwe badminton outfit? AllRackets.com heeft het allemaal.
Wil je liever nieuwe badmintonschoenen of badminton kleding even passen? Een badmintontas in het echt zien? Het badmintonracket even voelen? Of gewoon liever een advies voor jouw aankoop? Geen probleem, kom dan langs in onze showroom in Delft. Wil je jouw badmintonracket opnieuw laten bespannen? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres! Wij bespannen met een heleboel verschillende badminton snaren en kunnen jouw badmintonracket daarom zeker voorzien van de juiste badmintonsnaar voor jouw type spel. Als service vervangen wij gratis kapotte tubings om snaarbreuk door het scherpe frame te voorkomen.

 

Website: www.allrackets.com

 

 

Triangle Practice

Sponsor: Triangle Practice

Triangle Practice onderwijs en coaching

Bijles nodig? De individuele aandacht van Triangle Practice doet wonderen! Sinds 2014 biedt Denise Flamand met Triangle Practice begeleiding aan zowel basisschoolleerlingen als brugklasleerlingen. Middels afwisseling in de begeleidingsvakken en materialen, ontwikkelt uw zoon of dochter zichzelf op speelse en creatieve wijze.

  • Bijles op de basisschool - Triangle Practice is gespecialiseerd in het geven van bijles aan basisschool kinderen. Kan uw kind niet goed meekomen op school? Probeer eens bijlessen.
  • Bijles in de brugklas - De stap van basisschool naar de middelbare school wordt door leerlingen (en hun ouders) als groot ervaren. De kinderen moeten nog leren hoe ze moeten leren! Help uw kind de brugklas door.
  • Begeleiding op scholen - Denise wordt regelmatig ingehuurd door basisscholen voor ondersteuning.
Op de website zijn alle reviews van ouders én leerlingen te lezen. Triangle Practice is ook te volgen via FaceBook en Instagram!
> Alle jeugdleden van Conquesto krijgen 5% korting op een begeleidingspakket!
Wees er snel bij, want vol = vol!

 

Website: www.trianglepractice.nl

 

Sponsoren: