Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Sponsoren van Conquesto

 

Onderstaand vind je enkele sponsoren van Conquesto. Hiernaast zijn er ook nog incidentele sponsoren die bijvoorbeeld tijdens toernooien exposure krijgen.
Een compleet overzicht van alle sponsormogelijkheden bij Conquesto vind je in het Sponsorplan Conquesto (PDF)

Heb je interesse om Conquesto te helpen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Sponsorcommissie: Leoni Boeije - sponsor@conquesto.nl

SponsorKliks

 

Sponsor gratis je club: SponsorKliks

Doe jij regelmatig online aankopen?
Dan kan je Conquesto héél gemakkelijk GRATIS sponsoren.
Hoe werkt het dan?
  - Ga via SponsorKliks link naar een aangesloten webwinkel.
  - Conquesto ontvangt klein percentage van jouw aankoopbedrag en is dus voor alle leden.
  - Er verandert niets aan het aankoopbedrag.

Download SponsorKliks voor: - iOS app - Android app

Een overzicht van de winkels vind je via de SponsorKliks link. Of open hieronder direct de .
Je kan ook SponsorKliks Bestelknoppen direct in je browser instellen van jouw winkels: Google Chrome of Firefox.

Wanneer je je inschrijft op hun mailing, ontvang je ook nog eens leuke acties waarbij je dus korting krijgt en de club steunt!

 

Victor

Hoofdsponsor: Victor

Victor is de indoor-specialist voor Badminton-, Squash- en Tennisartikelen. De brede keuze aan producten maakt Victor de beste keuze voor uw uitrusting. 


Website: www.victor-international.com

 

 

Optimum

Sponsor: Optimum

Optimum Fysiotherapie - Goeneweg 5 te Zoetermeer

Heb je een vraag voor de fysio? Stuur deze naar: info@optimumzoetermeer.nl.
Optimum neemt onder werktijden binnen 2 uur contact met je op.

Optimum Zoetermeer is in 2016 opgericht door Wijnand Peeters. Per juli 2018 is Merijn de Kievit aangesteld als nieuwe collega en richt zich in de organisatie op medische trainingstherapie bij revalidatie na operatie en als trainer in de Rugschool. Merijn de Kievit is naast zijn werk als fysiotherapeut bij Optimum Zoetermeer werkzaam bij Voetbalclub ADO Den Haag in de jeugdopleiding.
Optimum Fysio Zoetermeer richt zich op een specifiekere doelgroepen namelijk Rugschool, revalidatie na sportletsels en manuele therapie. Onze sterke punt is de vaktechnische kant van fysiotherapie tevens zijn wij goede motivators / coaches in sport en trainingen als het gaat om het beste uit jezelf en team te halen. Of het nu gaat om begeleiding van topsporters, stagiaires of randgroepjongeren. Het optimale uit jezelf halen voor mezelf en als coach is mijn passie, persoonlijk en zakelijk.

 

Website: www.optimumzoetermeer.nl

 

 

CT Administraties

Sponsor: CT Administraties

CT Administraties - specialist in financiële administraties

CT Administraties is opgericht in 2001 en is een administratiekantoor waarbij de kenmerken professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het kantoor is gespecialiseerd in financiële administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het doen van diverse belastingaangiften voor ondernemingen, stichtingen, verenigingen en particulieren. De nadruk daarbij ligt op ondernemingen waarvan de administratie te klein is om daarvoor zelf personeel in dienst te nemen.
Ondernemers kunnen kiezen voor een pakket aan dienstverlening, waarbij de gehele financiële administratie door ons wordt verwerkt, of voor een pakket waarbij een online-boekhouding wordt gevoerd door de ondernemer en CT Administraties gezamenlijk. Hierdoor kan de ondernemer een flinke besparing op de kosten maken, door al zoveel mogelijk werk zelf te doen. Een continue begeleiding wordt hierbij aangeboden. CT Administraties werkt hierbij nauw samen met het pakket Reeleezee en Exact.

 

Website: www.ctadministraties.nl

 

 

Allrackets.com

Sponsor: Allrackets.com

Allrackets.com - De badmintonspecialist van Europa

Ben jij op zoek naar een nieuw badmintonracket, badmintonschoenen, badminton racketbag, een kokertje badminton shuttles of een nieuwe badminton outfit? AllRackets.com heeft het allemaal.
Wil je liever nieuwe badmintonschoenen of badminton kleding even passen? Een badmintontas in het echt zien? Het badmintonracket even voelen? Of gewoon liever een advies voor jouw aankoop? Geen probleem, kom dan langs in onze showroom in Delft. Wil je jouw badmintonracket opnieuw laten bespannen? Dan ben je bij AllRackets.com aan het juiste adres! Wij bespannen met een heleboel verschillende badminton snaren en kunnen jouw badmintonracket daarom zeker voorzien van de juiste badmintonsnaar voor jouw type spel. Als service vervangen wij gratis kapotte tubings om snaarbreuk door het scherpe frame te voorkomen.

 

Website: www.allrackets.com

 

 

Triangle Practice

Sponsor: Triangle Practice

Triangle Practice onderwijs en coaching

Bijles nodig? De individuele aandacht van Triangle Practice doet wonderen! Sinds 2014 biedt Denise Flamand met Triangle Practice begeleiding aan zowel basisschoolleerlingen als brugklasleerlingen. Middels afwisseling in de begeleidingsvakken en materialen, ontwikkelt uw zoon of dochter zichzelf op speelse en creatieve wijze.

  • Bijles op de basisschool - Triangle Practice is gespecialiseerd in het geven van bijles aan basisschool kinderen. Kan uw kind niet goed meekomen op school? Probeer eens bijlessen.
  • Bijles in de brugklas - De stap van basisschool naar de middelbare school wordt door leerlingen (en hun ouders) als groot ervaren. De kinderen moeten nog leren hoe ze moeten leren! Help uw kind de brugklas door.
  • Begeleiding op scholen - Denise wordt regelmatig ingehuurd door basisscholen voor ondersteuning.
Op de website zijn alle reviews van ouders én leerlingen te lezen. Triangle Practice is ook te volgen via FaceBook en Instagram!
> Alle jeugdleden van Conquesto krijgen 5% korting op een begeleidingspakket!
Wees er snel bij, want vol = vol!

 

Website: www.trianglepractice.nl