Jeugd training

 

Training van de jeugd in het seizoen 2022-2023

Onderstaand is de indeling voor de training van de jeugd:

 

A-groep zaterdag 09.00 - 10.30Trainer: Veda Diemel
B-groep zaterdag 10.30 - 12.00Trainer: Veda Diemel
C-groep zaterdag 09.00 - 10.30Trainer: Jelle Lam
D-groep zaterdag 10.30 - 12.00Trainer: Jelle Lam
E-groep* zaterdag 12.00 - 13.30Trainer: Jelle Lam
Jeugdselectiedonderdag18.00 - 19.30Trainer: Ron Michels

 

*E-groep: Samen met jeugdtrainer Jelle Lam leer je spelende wijs kennis maken met badminton. De training bestaat uit badminton gerelateerde spelletjes maar ook genoeg oefeningen met een racket en shuttle!

 

Nieuw clubtenue: shirt, polo en hoodie

Vanaf seizoen 2019/2020 is er een nieuw clubtenue, zie de Clubkleding pagina voor alle informatie.
Het is vanuit Badminton Nederland verplicht om competitiewedstrijden in clubtenue te spelen. Al is het natuurlijk niet alleen voor competitiespelers, ook recreanten of zelfs ouders van kinderen kunnen een shirt of hoodie bestellen.

 

De trainers bepalen de indeling van de groepen op niveau en zij geven aan wanneer je door mag naar een hogere groep.

 

Tijd voor een volgende groep?

De trainers kijken regelmatig tijdens het seizoen naar het niveau van de jeugdleden. Er is vastgelegd wat een jeugdlid "moet kunnen" om over te mogen gaan naar een volgende training. Hier wordt onder andere de Deeldiploma-methode van de Badminton NL voor gebruikt. Zodra een jeugdlid een "go" krijgt voor een volgend niveau wordt er eerst een mail, vanaf het e-mailadres 'jeugd@conquesto.nl', naar de ouders/verzorgers gestuurd ter goedkeuring voor de overstap.
Met de goedkeuring van de ouders wordt dit met het jeugdlid besproken en kan er de week erop bij de hogere trainingsgroep worden aangesloten. De goedkeuring van de ouders moet schriftelijk binnen zijn, voordat het jeugdlid over mag. 
 

Afmelden training

Wanneer je een keer niet op de training kunt komen dan verwachten we dat je je tijdig bij de trainer afmeldt. Als je 3 keer achter elkaar wegblijft zonder dit aan de trainer te berichten kan je een groep lager geplaatst worden. Je kunt je afmelden via:

afmeldformulier ...

 

Jeugdtrainer voor de zaterdag: Veda Diemel

14 mei 2021

De jeugdcommissie is blij dat we kunnen vertellen dat we een nieuwe jeugdtrainer hebben voor de zaterdag. Veda Diemel komt bij ons training geven als vervanger van Tim.
Wij willen graag met haar samenwerken om onze jeugd te ondersteunen zodat ze plezier blijven hebben om te badmintonnen.
Hieronder stelt ze zich aan jullie voor.

Sportieve groet,
de jeugdcommissie Esther, Jelle, Elisa, Merijn

Hoihoi!

Mijn naam is Veda, ik ben 21 jaar oud en ik woon al mijn hele leven in het Westland (naast Den Haag). Ik ben tweedejaars Urban Studies student in Leiden en ik hou me nu vooral bezig met stadsplanning en sustainability. Verder werk ik in de zomers bij een strandtent en ik hou dan ook heel erg veel van de zee en het strand.

Daarnaast, en het belangrijkste voor jullie eigenlijk, speel ik natuurlijk badminton!! Ik speel bij Velo in wateringen en dit is echt mijn grootste hobby en passie eigenlijk al heel mijn leven lang. Naast zelf hard trainen en wedstrijden spelen geef ik ook al een aantal jaar training bij BTC en ben ik vaak te vinden bij de jeugd trainingen van Velo.

Ik kijk er heel erg naar uit om de uitdaging als nieuwe trainer bij jullie aan te gaan, zeker omdat we hopelijk volgend jaar eindelijk weer helemaal die zaal in kunnen!

Tot snel!

 

Sponsoren: