Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Zoetermeerpas

 

Elk jaar zijn wij als organisatie aangesloten bij de Zoetermeerpas.
Door deelname aan deze regeling kan je fikse kortingen ontvangen op ons aanbod!

Helaas is de Sport– en Cultuurcheque sinds 2017 niet meer van toepassing.

  

Zoetermaarpas

Wat is de Zoetermeerpas

De ZoetermeerPas is een voordeelpas voor mensen met een laag inkomen. De pas geeft korting op sportieve, educatieve en culturele activiteiten.

 

Hoe werkt de Zoetermeerpas

De ZoetermeerPas is gratis. De pas is er voor inwoners die een gezinsinkomen hebben dat niet hoger is dan 120% van de bijstandsnorm. Studenten komen vanaf 2012 niet meer in aanmerking voor een pas. Ieder gezinslid krijgt een eigen pas.
Met deze pas kunnen kortingcheques worden aangevraagd, met voordeelcheques 3 en 4 kan je korting krijgen op de contributie. Voor 2019 geldt dat je per cheque €60,00 korting krijgt op het totaalbedrag. Mocht de contributie lager zijn dan de korting die je krijgt, dan ontvang je geen geld terug.
Onze leden kunnen de cheques voor 20 juni bij voorkeur per post inleveren bij onze ledenadministrateur. Zijn adres is Linieschans 46, 2728 GD te Zoetermeer.

Let op, in tegenstelling tot eerdere berichten is in 2019 de Zoetermeerpas nog niet digitaal. Zie de link hieronder voor meer informatie.

 

Meer informatie of vragen?

Kijk op www.zoetermeer.nl/zoetermeerpas en www.zoetermeer.nl voor meer informatie.

 


 

Sport- en beweegaanbod Zoetermeer

Zoetermeer heeft een website opgezet met al het sport- en beweegaanbod: kennismakingscursus.nl Hierop staat een actueel en uitgebreid aanbod voor jong en oud. Dé kans om eens een andere sport uit te proberen bij de vele sportaanbieders in de stad. Jij of je kinderen hoeven zich niet te beperken tot één activiteit, inschrijven is mogelijk voor meerdere cursussen.

Meer informatie: kennismakingscursus.nl