Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Fysiotherapie - vraag het de fysio

Conquesto

Corona–lockdown

Update: 31 maart 2021

 

Beste allemaal,

Helaas, de persconferentie van vorige week leverde voor ons wederom geen goed nieuws. De sporthal De Limiet blijft de komende weken dan ook nog altijd gesloten. De (buiten)activiteiten die wel mogelijk zijn, zullen ook de komende periode worden voortgezet. Hieronder nogmaals alles op een rijtje.

Voor de jeugd tot en met 17 jaar geldt dat buiten sporten wel weer mogelijk is met in achtneming van de onderstaande regels:

  • Jeugd tot en met 17 jaar hoeft onderling geen afstand te houden tijdens de sportles.
  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden tot de trainer.
  • Bij jeugd van 13 tot en met 17 wordt afstand gehouden tot de (volwassen) trainer.
  • Noodzakelijke hulpverlening is toegestaan. Denk hierbij aan EHBO.

Voor de jeugd is vorige maand met deze regels met de buitentraining begonnen. Merijn de Kievit zet wekelijks een mooi programma in elkaar om alle jeugd in 3 groepen (tussen 9.15 en 12.45 uur) een uur lang bezig te houden op het veld achter de hal.

Iedere week krijgen alle jeugdleden een mail met een linkje om in te schrijven voor deze trainingen waarna op vrijdag een bevestiging volgt met daarin de informatie in welke groep ze zijn ingedeeld. Voor vragen hierover kun je per mail contact opnemen met de jeugdcommissie via jeugd@conquesto.nl.

De seniore competitiespelers worden sinds vorige week middels een digitale workout door Paul de Graaf onder handen genomen, om straks weer enigszins fit terug te keren in de hal.

Zodra de situatie wijzigt zullen we dit weer via mail, website en sociale media communiceren.

Tot die tijd wens het bestuur je veel gezondheid en we hopen jullie snel weer te zien.

Sportieve groet,
Bestuur van Conquesto