Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Het nieuwe spelen vanaf 1 juli 2020

AEDLaatste update: 1 augustus 2020

 

Vanaf 1 juli is binnen sporten weer toegestaan. We kunnen dus weer gaan badmintonnen!

Samen met de Gemeente Zoetermeer en de verenigingen die van de sporthal gebruik maken hebben we overlegd welke mogelijkheden er zijn voor de komende periode. We hebben besloten om de hele zomer de sporthal open te houden voor de gebruikers, waarbij we er naar streven om maar één vereniging tegelijkertijd in de sporthal te hebben.

 

Concreet betekent dit voor Conquesto dat de sporthal beschikbaar is op de volgende tijdstippen:

  • maandagochtend en woensdagochtend voor ochtendrecreanten en 55+
  • zaterdagochtend voor de jeugd
  • dinsdagavond en donderavond voor de senioren (competitie en recreatie)
  • zondagmiddag voor alle leden.

 

Hierbij gelden wel de volgende regels:

  • Ben je verkouden of heb je andere gezondheidsklachten, blijf dan thuis!
  • Buiten het badmintonveld houden we 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Op het badmintonveld geldt de 1,5 meter regel niet, dubbelen mag.
  • Kom kort voor aanvang van je speeltijd.
  • De kantine is geopend. Ook hier geldt de 1,5 meter regel.
  • De kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. We adviseren echter om zoveel mogelijk thuis te douchen. In de kleedkamers geldt ook de 1,5 meter regel.

 

Als vereniging zijn we verplicht om te registreren wie op welk moment in de sporthal aanwezig is geweest, zodat we bij mogelijke besmettingen met Corona snel kunnen achterhalen wie met wie in contact is geweest. Op de maandag- en woensdagochtend wordt dit bijgehouden door Willem. Op de zaterdagochtend door de jeugdcommissie en de jeugdtrainers.

Voor de avonden en de zondag geldt VOL = VOL en NIET INSCHRIJVEN = NIET SPELEN!

Bij het inschrijven hanteren we tijdsblokken van 1,5 uur, waarbij het mogelijk is om voor meerdere tijdsblokken per week in te schrijven. We proberen hierbij uiteraard wel zoveel mogelijk spelers de gelegenheid te geven om te kunnen spelen. Indien een tijdsblok vol is gaat de inschrijving van iemand die voor één tijdsblok voor die dag heeft ingeschreven voor op een inschrijving van iemand die voor meerdere tijdsblokken op die dag heeft ingeschreven.
Inschrijven kan tot 17.00 uur op de dag voor de betreffende speeldag (dus uiterlijk maandag inschrijven voor spelen op dinsdag). Inschrijven voor een bepaald tijdstip betekent niet automatisch dat je ook op dat tijdstip kunt spelen. Je krijgt een dag van te voren een mail met daarin het tijdstip waarop je bent ingedeeld.
Indien je met iemand samen wilt spelen geef dit dan aan in het opmerkingenveld. We proberen jullie dan op hetzelfde tijdstip in te delen. De ander moet zich ook zelf inschrijven!
Let op: als je geen mail hebt ontvangen dat je op een bepaalde tijd kunt spelen, kom dan ook niet naar de sporthal. Je bent dan niet ingeschreven. Ben je niet ingeschreven mag je dus niet komen spelen! Hier wordt streng op gecontroleerd. Als je alleen ingeschreven bent voor het eerste tijdblok mag je niet blijven voor het tweede tijdblok!

Voor de periode van 4 tot en met 9 augustus kan worden ingeschreven via: toernooi.nl.
Voor de periode hierna zullen nieuwe links worden verspreid.

 

Deze strengere handhaving gaat alleen lukken als er vrijwilligers zijn die deze taak op zich willen nemen. Wil je hier een keer bij helpen meld je dan bij de voorzitter.
Als er niet voldoende vrijwilligers zijn en er blijven spelers komen die niet hebben ingeschreven is het voor het bestuur niet mogelijk om het badmintonnen in deze periode mogelijk te blijven maken en zijn we genoodzaakt de sporthal te sluiten tot een verdere versoepeling van de Corona-regels bekend wordt gemaakt.
Uiteraard hopen wij dat het niet zover hoeft te komen. Wij rekenen op jullie medewerking.